Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΧΕΔΟΝ 1300 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΨΥΕΠΕΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΑ

ΣΧΕΔΟΝ 1300 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ευχαριστημένοι και συγκινημένοι Γκορίλας και Μανωλοπούλου

Ο κόσμος της πόλης ανταποκρίθηκε με αγάπη  στην πρωτοβουλία των τριών φιλανθρωπικών παραστάσεων της κωμωδίας «Χωρίζουμε λέμε» με τους γνωστούς ηθοποιούς Αλέξανδρο Ρήγα, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση το περασμένο σαββατοκύριακο. Το κινηματοθέατρο Πάνθεον γέμισε –αν και το έργο παίχθηκε για δεύτερη φορά στην πόλη μας- προκαλώντας μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τους πρωτεργάτες του ανοιχτού αυτού καλέσματος κοινωνικής ευαισθησίας. Οι δυο από τις τρεις παραστάσεις ήταν sold out- υπήρξαν μάλιστα και θεατές που δεν βρήκαν να κάτσουν- και στην τρίτη έμειναν ελάχιστες κενές θέσεις. Ανάμεσα στο κοινό και 200 άτομα ΑΜΕΑ που παρακολούθησαν δωρεάν.

Ο θίασος αφιέρωσε την παράσταση στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Αχαίας (ΕΨΥΕΠΕΑ)  και ο Αλέξανδρος Ρήγας υποσχέθηκε να ξανάρθει για τον ίδιο σκοπό με το επόμενο έργο του. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΨΥΕΠΕΑ  Θωμάς Γκορίλας, ευχαρίστησε τόσο τους συντελεστές της παράστασης για την ευγενική προσφορά τους και την έμπρακτη στήριξή τους στο Σύλλογο αλλά και το κοινό της Πάτρας που αγκάλιασε την πρωτοβουλία αυτή.

Μια όμορφη συνεργασία ξεκίνησε, ένα μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα άρχισε πλέον να συζητείται ανοιχτά και ο στόχος είναι ένας: «Καλύτερο αύριο γι’ αυτά τα παιδιά, καλύτερο αύριο για όλους!» Το ότι «ακούστηκε» τόσο η εκδήλωση και κινητοποίησε τόσο κόσμο ήταν άλλωστε και το σημαντικότερο επίτευγμα κατά την πρωτεργάτιδα Τασία Μανωλοπούλου, η οποία μίλησε πρόσφατα σχετικά και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.  Η εκστρατεία για τη βοήθεια των αυτιστικών παιδιών και των οικογενειών τους, δεν πρέπει πλέον να μένει στο περιθώριο, αλλά με διάφορες αφορμές να πιέσουμε να «προχωρήσουν τα πράγματα» μας ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View