Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άνετη επικράτηση και κορυφή με τριάρα η Παναχαϊκή - Ανέπαφη η εστία των κοκκινόμαυρων για 5η σερί αναμέτρηση

Άνετη επικράτηση και κορυφή με τριάρα η ...

Οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 3-0 της Δόξας Μεγαλόπολης στο Παμπελοποννησιακό

Άνετη νίκη –κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο- για την Παναχαϊκή με 3-0 επί της Δόξας Μεγαλόπολης στο Παμπελοποννησιακό. Οι κοκκινόμαυροι ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας όπου συγκατοικούν με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Η Παναχαϊκή μπήκε στην αναμέτρηση από το πρώτο λεπτό δυναμικά, έκλεισε την Δόξα Μεγαλόπολης στο μισό γήπεδο και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν  καλά στημένοι στο μισό γήπεδο και δεν άφηναν την Παναχαϊκή να δημιουργήσει.

Οι κοκκινόμαυροι είχαν 9 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, ενδεικτικό της εικόνας της αναμέτρησης. Η Δόξα όμως ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, χάνοντας και δύο σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βρονταρά.

Η πιο σημαντική φάση για την Παναχαϊκή ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με τον Μαστραντωνάκη να κάνει κοντινή προβολή μετά από παράλληλη σέντρα του Ελευθεριάδη αλλά η μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε άρδην η εικόνα της αναμέτρησης. Οι κοκκινόμαυροι μπήκαν με το «μαχαίρι στα δόντια» και προηγήθηκαν μόλις στο 53ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Σιαλμά.

Αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των παιχτών της Παναχαϊκής. Σε συνδυασμό με την είσοδο του Λυμπέρη Στεργίδη στο 55’, η Παναχαϊκή έκλεισε, στην κυριολεξία την Δόξα στην περιοχή της και έφτασε άνετα στην πιο ευρεία νίκη της την φετινή χρονιά.

Μετά το ακυρωθέν γκολ του Φωτάκη στο 58’, οι κοκινόμαυροι συνέχιζαν να κερδίζουν το ένα κορνερ μετά το άλλο. Φτάσαμε έτσι στο 71ο λεπτό που μετά από πολύ όμορφη ενέργεια και πάσα του Μωραΐτη( που είχε περάσει ένα λεπτό πριν στην θέση του Σιαλμά), ο Στεργίδης έκανε το 2-0, πετυχαίνοντας κι αυτός το πρώτο του φετινό γκολ.

Η Παναχαϊκή συνέχιζε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα της Μεγαλόπολης να μην μπορεί να αναπτυχθεί και να επιτεθεί. Στο 80ο λεπτό μπήκε το πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης και ένα από το πιο όμορφα των κοκκινόμαυρων την φετινή σεζόν.

Ο Στεργίδης βρήκε πολύ όμορφα των Ελευθεριάδη στα όρια της περιοχής και αυτός με μονοκόμματο σουτ ξεσήκωσε τον κόσμο στο Παμπελοποννησιακό.

Η Παναχαϊκή δεν χαλάρωνε ρυθμούς ικανοποιώντας τον κόσμο που προσήλθε σε ακόμα μία αναμέτρηση στο Στάδιο. Με την Δόξα να χάνει μια καλή ευκαιρία στο τέλος της αναμέτρησης.

Οι κοκκινόμαυροι ανέβηκαν έτσι στην κορυφή πετυχαίνοντας την πιο εύκολη νίκη τους μέχρι τώρα. Για μια ακόμα αγωνιστική η Παναχαϊκή κράτησε ανέπαφη την εστία της, φτάνοντας στο 5ο συνεχόμενο παιχνίδι με το μηδέν στην άμυνα.

Αρκετός κόσμος και σήμερα στο Παμπελοποννησιακό παρά τον καιρό και την μέρα. Οι οργανωμένοι βρέθηκαν κι αυτοί στην σεπαστή εξέδρα λόγω της βροχής, ενώ παραβρέθηκαν και 40-50 οπαδοί της Δόξας στην αναμέτρηση.

*Πριν την αναμέτρηση η Παναχαϊκή Συμμαχία τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των κοκκινόμαυρων, Δημήτρη Κύζα.

Γκολ: 53΄Σιαλμάς, 71’ Στεργίδης, 80’ Ελευθεριάδης.

Παναχαϊκή (Οφρυφόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλς, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Πολυχρόνης(54′ Στεργίδης), Μαστραντωνάκης(83′ Κωνσταντακόπουλος), Σιαλμάς(70′ Μωραϊτης)

Δόξα Μεγαλόπολης (Κούβαλης): Μακρυωνίτης, Αθανασιάδης(64′ Πρίκας), Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας(83′ Όργκερ), Δρόσος, Κατσαρός, Μαυριώτης, Λυμπερόπουλος Ν(81′ Πέλα), Λυμπερόπουλος Δ.

 

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports