Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 12 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 12 Οκτωβρίου

Ζώδια

Κριός

Η μέρα ξεκινά κοινωνικά, με πιθανές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, και με αρκετό σερφάρισμα στο ίντερνετ. Απ' το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα μπει στο φευγάτο ζώδιο των Ιχθύων, η διάθεση θα γίνει ανάλογα φευγάτη, και την υπόλοιπη μέρα θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και ύπνο, αλλά και για τέχνη και πνευματικότητα.

Ταύρος

Το πρωί η Σελήνη δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας και στην κοινωνική σας ανάδειξη, ενώ φέρνει κάποιες υποχρεώσεις. Απ' το μεσημέρι το κλίμα γίνεται πιο άνετο, και για την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, και να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media.

Δίδυμοι

Άνετα ξεκινά η μέρα, χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις, ενώ η εστίαση της προσοχής σας το πρωί θα βρίσκεται κυρίως σε σπουδές/εκπαίδευση, νομικά, ταξίδια. Απ' το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η προσοχή σας θα μετατοπιστεί στα επαγγελματικά και στην κοινωνική κι επαγγελματική σας προβολή, ενώ αναμένεται να εμφανιστούν κάποιες υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Με λίγη εσωστρέφεια ξεκινά η μέρα, ενώ μέχρι το μεσημέρι μπορεί να ασχοληθείτε κυρίως με την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η διάθεση θα γίνει πιο εξωστρεφής και θετική, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει κυρίως σε ζητήματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.

Λέων

Κοινωνικά και σχετικά αρμονικά ξεκινά η μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας το πρωί βρίσκεται στον σύντροφο και τους συνεργάτες. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και για την υπόλοιπη μέρα η διάθεση θα είναι πιο εσωστρεφής αλλά και αρκετά ερωτική – βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφο.

Παρθένος

Δουλειά και χαρά το πρωί, και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας. Το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στις σχέσεις σας, στο σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, και θα είναι κοινωνική η υπόλοιπη μέρα.

Ζυγός

Ευχάριστα και σχετικά ανέμελα ξεκινά η μέρα, και πιθανόν να μην έχετε ιδιαίτερες υποχρεώσεις μέχρι το μεσημέρι, κι έτσι κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα τονίσει θέματα εργασίας και καθημερινών δουλειών και ρουτινών, ενώ έμφαση θα δώσει και σε ζητήματα υγείας, διατροφής αλλά και κατοικίδιων.

Σκορπιός

Κυρίως το σπίτι, η οικογένεια και θέματα ακινήτων σάς απασχολούν το πρωί, ενώ η μέρα ξεκινά με μια σχετική εσωστρέφεια. Απ' το μεσημέρι που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, η διάθεση γίνεται πιο θετική κι εξωστρεφής, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για φλερτ, δημιουργία, διασκέδαση, σπορ, χόμπι και παιχνίδι. Έμφαση στα παιδιά.

Τοξότης

Επικοινωνιακά κι ανάλαφρα ξεκινά η μέρα, με πιθανές αρκετές μετακινήσεις και συναντήσεις ή τηλέφωνα και μηνύματα το πρωί. Πιθανά και μαθήματα ή σεμινάρια. Το μεσημέρι θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής θα περάσει στο σπίτι και στους δικούς σας, όπως επίσης και σε ζητήματα ακινήτων. Έμφαση και στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Η εστίαση της προσοχής το πρωί βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Σχετικά πιο ήρεμο το κλίμα. Κατόπιν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, και απ' το μεσημέρι και μετά η διάθεση θα γίνει πιο επικοινωνιακή, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις και πολλή κουβεντούλα. Μαθήματα, πληροφόρηση, γράψιμο.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας διατρέχει το πρωί η Σελήνη, και μέχρι το μεσημέρι θα είναι ώρες δραστήριες κι εξωστρεφείς, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιο ξεκίνημα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η διάθεση θα είναι πιο ήπια, ενώ την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη φύση, τις αισθήσεις, τη μουσική. Έμφαση στα οικονομικά.

Ιχθύες

Κλείνετε κάποιους κύκλους ή θέματα το πρωί, ή μπορεί να κάνετε ορισμένους απολογισμούς. Η μέρα ξεκινά με μια τάση φυγής και απομόνωσης, όμως απ' το μεσημέρι που η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σας θα σας δραστηριοποιήσει και θα προχωρήσετε σε κάποιες αποφάσεις ή πρωτοβουλίες. Περισσότερη ενασχόληση με τον εαυτό σας και με τα θέλω σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being