Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατί oι Βρετανοί ζήτησαν να κατεδαφιστεί ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που έζησε ο μικρός Μπεν το 1991 στην Κω

Γιατί oι Βρετανοί ζήτησαν να κατεδαφιστε...

Πρώτο θέμα σε βρετανικά ΜΜΕ οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του Μπεν Νίνταμ που καθηλώνει

Οι Βρετανοί αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στο χωράφι, περιμετρικά του σπιτιού που έμενε ο μικρός Μπεν το 1991 με την οικογένειά του, σε μια προσπάθεια να βρουν νέα στοιχεία. Όπως είπε ο επιθεωρητής Jon Cousins ​​στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ζήτησε άδεια από τον ιδιοκτήτη ώστε να κατεδαφίσουν ένα δωμάτιο του κτιρίου, που όπως διαπιστώθηκε προστέθηκε στο κτίσμα μετά την εξαφάνιση του παιδιού. ''Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη έγινε λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και πλέον περιμένουμε τη σχετική άδεια'' ανέφερε ο ίδιος. Οι Βρετανοί αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα την πάρουν αφού έχουν δεσμευτεί ότι θα αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη μετά το τέλος των ερευνών.

Οι Βρετανοί αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στο επίμαχο χωράφι που βρίσκεται στην περιοχή ''Ηρακλής'' και για ακόμα μία μέρα, σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και τη Βρετανία. Τα δημοσιεύματα πάντως των τελευταίων ημερών, έχουν προκαλέσει οργή στους συγγενείς του Κ.Μ που κάνουν λόγο για διασυρμό ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Όπως λένε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και οι Βρετανοί αστυνομικοί, έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομά του και τον φωτογραφίζουν σαν εγκληματία χωρίς να είναι.

Κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν θα μπορούσε να κάνει κακό σε ένα μυρμήγκι. Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν δικαστικά και ζητούν να δημοσιοποιηθεί το όνομα του μάρτυρα, που κατέθεσε πως την επίμαχη μέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, ο άνθρωπός τους, ο οδηγός του εκσκαφέα ήταν ιδρωμένος και έτρεμε. Ο γιος του σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά πως ''τον μικρό Μπεν, δεν τον σκότωσε ο πατέρας μου''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποψίες για σεξουαλική κακοποίηση της μικρής Άννυ - “Κάτι έκανε ο Νικολάι”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις