Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Άφησε καλές εντυπώσεις το νέο αίμα του βάδην

Στίβος:  Άφησε καλές εντυπώσεις το νέο α...

Στο μίτινγκ βάδην στο Κιάσο της Ελβετίας

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν στο μίτινγκ βάδην στο Κιάσο της Ελβετίας. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε εκτός συνόρων διοργάνωση.

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης ήταν νικητής στα 10χλμ βάδην με 44.42, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και του επιτρέπει να σκέφτεται συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν του 2017, το οποίο θα γίνει στο Γκροσέτο.

Την πρώτη θέση κατέκτησε και η Ολγα Φιασκά στα 5χλμ κορασίδων με 25.44 και νέο ατομικό ρεκόρ. Στην τρίτη θέση στο ίδιο αγώνισμα ήταν η Ευσταθία Σαλμά με 26.57, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ της, ενώ λίγο πιο πίσω στην 8η θέση ήταν η Αγγελική Τρύφωνα με 29.52.

Καλή εμφάνιση και δεύτερη θέση στα 10χλμ Γυναικών για την Αθανασία Βαΐτση με 51.24, ενώ ακολούθησε στην τέταρτη θέση η Ευσταθία Κουρκουτσάκη (54.16), η Νεκταρία Σταμάτη στην 5η με 56.50 και η Ευαγγελία Βαΐτση (Ιλισός) στην έβδομη με 59.48. Στους άνδρες ο Ησαΐας Τσίτογλου πέτυχε 53.11 και κατέλαβε την 5η θέση στα 10χλμ βάδην.

Οι νεαροί αθλητές με την συμμετοχή τους στο διεθνές μίτινγκ απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να "εξαργυρώσουν" στις μεγάλες διοργανώσεις με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Πρώτος επαρχιακός σύλλογος η Ολυμπιάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports