Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής από την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας

Δεύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής ...

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου 18 και 19 Νοεμβρίου 2016

Η Επιτροπή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής (ΑθΝα) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (ΕΟΥΔΑ), διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής όλων των κατηγοριών (Άλιμος, 18-19/11/2016).

Η Ομοσπονδία είναι αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Βάση καταστατικού καλλιεργεί την ΑθΝα στην Ελλάδα.

Η ΑθΝα έχει σαν σκοπό την προστασία της Δημόσιας Υγείας από ατυχήματα στο νερό, την ανάπτυξη και διατήρηση της φυσικής κατάστασης των επαγγελματιών ναυαγοσωστών και την μετατροπή κάθε λουομένου σε δυνητικό διασώστη.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει την δωρεάν δράση "Μια Ευκαιρία στα Παιδιά" υπό την αιγίδα σημαντικών οργανισμών (σας ενθαρρύνουμε να φέρετε παιδιά, αδέλφια, ανίψια να την παρακολουθήσουν), αγωνιστικό πρόγραμμα αθλητικής ναυαγοσωστικής και κολύμβηση για όλους.

Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα σημαντικών οργανισμών, ο αριθμός των οποίων ενδέχεται να αυξηθεί μέχρι την ημέρα τέλεσης του πρωταθλήματος: Princess Charlene of Monaco Foundation, Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών, Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής, Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca, Safe Water Sports, Δήμου Αλίμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεθερμαινόμενο πλέον, το δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports