Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ OPENING ΤΟΥ SUSHI RESTAURANT ΤΟΥ DISTINTO MALL

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΑΥΤΗ ΤΗΝ Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ετοιμαστείτε για teriyaki salmon

Με …φόρα υπεροχής και σύνθημα «Taste the Difference» εγκαινιάζει το μόνιμο sushi restaurant στην καρδιά της Πάτρας, εντός της Στοάς Κόλλα, το Distinto Mall, αυτή την Τετάρτη 28/9 το βράδυ. Γευστική πρόταση που έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία στον ομώνυμο χώρο του Ρίου, αλλά και πέρυσι τις Τρίτες στο κέντρο, αποφέροντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμπολίτες λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας.

Όπως μάθαμε, το sushi restaurant του Distinto Mall θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα- Σάββατο, από τις 8.30 μ.μ. ως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, σε ειδικά διαμορφωμένο, νέο «πεδίο» για φαγητό, της δημοφιλούς all day επιχείρησης, που εδώ και μια δωδεκαετία πρωταγωνιστεί στην πατρινή εστίαση και διασκέδαση. Με εκλεκτική και progressive φιλοσοφία υπηρεσιών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, επεκτείνει τις παροχές του ξεφεύγοντας από την ταμπέλα του αγαπημένου στεκιού της νεολαίας και μόνο. Το Distinto Mall απευθύνεται σε κόσμο κάθε ηλικίας που αρέσκεται στο -ποιοτικών προδιαγραφών- καινούριο.

Το sushi menu περιλαμβάνει όλα τα κλασικά, δημοφιλή πιάτα όπως rolls, nigiri, sashimi, καθώς και wakami και sashimi salads, μαζί με πρωτότυπα ορεκτικά και τα special Distinto rolls με fusion γαστριμαργικό άγγιγμα. Soft shell crub, Teriyaki salmon, Dragon roll προμηνύονται μεγάλα hits… Eπιπλέον, θα προσφέρονται οριένταλ κοκτέιλ και σάκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View