Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιστέφει στο «σπίτι» της η Παναχαϊκή στις 6 Νοεμβρίου

Επιστέφει στο «σπίτι» της η Παναχαϊκή στ...

Θα φορέσει για πρώτη φορά,την αφεντική «κοκκινόμαυρη» ριγωτή φανέλα

Ένας αγώνας δρόμου γίνεται από τους ανθρώπους της Παναχαϊκής, έτσι ώστε οι «κοκκινόμαυροι» να γυρίσουν στην ιστορική έδρα της Αγυιάς. Αυτό που επιθυμούν όλοι οι φίλοι της ομάδας άλλα ακόμα περισσότερο, οι διοικούντες και οι ποδοσφαιριστές είναι η Παναχαϊκή να γυρίσει στο «σπίτι» της.

Και αυτό γιατί όπως είναι λογικό το Παμπελοποννησιακό δεν μπορεί να είναι έδρα καθώς είναι τεράστιο και οι αντίπαλοι δεν το αισθάνονται και πολύ σαν έδρα της Παναχαϊκής.

Αυτό που επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι διοικούντες, είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το ζήτημα γήπεδο, καθώς όλοι θέλουν την επιστροφή στην ιστορική έδρα. Η Αγυιά από της 6 Νοεμβρίου θα αποτελεί και πάλι το «κλουβί» της Παναχαϊκής, καθώς οι αντίπαλοι εκεί θα νιώθουν την πίεση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα βλέπουν την έδρα.

Όπως αναμένεται στην επιστροφή της στην Αγυιά, θα παίξει με τον ΠΑΟ Λουτρακίου. Και φυσικά όπως έχει ήδη πει η διοίκηση, η Παναχαϊκή στην επιστροφή της στο «σπίτι» της θα φορέσει για πρώτη φορά την πρώτη φανέλα της, την αφεντική «κοκκινόμαυρη» ριγωτή φανέλα, που όλος ο κόσμος ανυπομονεί να την δει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είδαμε στις κερκίδες της Παναχαϊκής - Οικογένειες και γνωστοί Πατρινοί έδωσαν δυναμικό "παρών"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports