Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ανάσα για Λεβαδειακό η νίκη επί της Κέρκυρας

Σούπερ Λίγκα: Ανάσα για Λεβαδειακό η νίκ...

Την πρώτη νίκη πήρε ο Λεβαδειακός

Την πρώτη νίκη πανηγύρισε ο Λεβαδειακός για φέτος, νικώντας 2-1 την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Στο 20΄ ο Βενέτης γύρισε τη μπάλα προς τον Κουτζαβασίλη, όμως ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας γλίστρησε και ο Τόνι Σίλβα είχε εύκολο έργο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ντιμιτρόβσκι στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μάντζιο, ο οποίος «έγραψε» το 2-0. Οι «Φαίακες» θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 34΄, όμως η κοντινή κεφαλιά του Τουράμ έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 39΄.

Στο β΄ ημίχρονο, αν και θα περίμενε κανείς την Κέρκυρα πιο επιθετική, ήταν ο Λεβαδειακός αυτός που απείλησε με δύο σουτ του Γιακουμάκη (στο 56΄ απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης, στο 62΄ η μπάλα πέρασε άουτ) κι ένα ακόμη του Μιλιάζες στο 66΄ (άουτ).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ του Γεωργίου στο 67΄, που έφυγε ελάχιστα έξω, ενώ στο 79΄ ο Τουράμ νίκησε μεν τον Μοσχονά, όμως ο Μεντί πρόλαβε πάνω στη γραμμή να διώξει τη μπάλα.

Στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός κλείστηκε στα καρέ του και παραλίγο να το πληρώσει. Στο 89΄ ο Μοσχονάς απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Τουράμ, αλλά στη συνέχεια ο Βενέτης γύρισε στον Αρναρέλη κι αυτός από κοντά μείωσε.

Στην εκπνοή της αναμέτρησης το απευθείας φάουλ του Τουράμ απέκρουσε ο Μοσχονάς με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού και οι Βοιωτοί κράτησαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούπερ Λίγκα: Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports