Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

FASHION MEDIA AWARDS: ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙ ΚΡΟΦΟΡΝΤ, ΑΛΛΑ Η ΤΖΙΤΖΙ ΧΑΝΤΙΝΤ ΘΑΜΠΩΣΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ

 FASHION MEDIA AWARDS: ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΚΟΡΗ Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μεταλιζέ οπτασία της Καλιφόρνια

 

H 15χρονη Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντυ Κρόφορντ, αναδείχθηκε το νέο πιο περιζήτητο όνομα του μόντελινγκ στα Fashion Media Awards που διοργανώθηκαν για τέταρτη χρονιά από το Daily Front Row στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Η γλυκιά μικρή καλλονή παρέλαβε το βραβείο της με διάφανο, μαύρο και ρευστό φόρεμα Marc Jacobs αν και το κοινό είχε κυρίως μάτια για την 21χρονη σούπερ σταρ της πασαρέλας Τζίτζι Χαντίντ με αστραφτερό μάξι Tommy Hilfiger και υπερβολικά χαμηλό ντεκολτέ.

Οικογενειακώς βρέθηκε στην απονομή η Κάια που πρόσφατα χρίστηκε και πρωταγωνίστρια της καινούριας καμπάνιας ομορφιάς kαι μακιγιάζ του Marc Jacobs. Οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν λεπτό να την φωτογραφίζουν ως «breakthrough model» με τη διάσημη μαμά της, τον πατέρα και τον αδελφό της. Στην εκδήλωση που ήταν γεμάτη τοπ μόντελς τιμήθηκαν επίσης ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger και o φωτογράφος Sebastian Fena.

 

Οι περισσότερες κυρίες φορούσαν μαύρα ή μεταλιζέ - εμείς ζηλέψαμε πάντως το Yves Saint Laurent φόρεμα της γκουρού της μόδας Καρίν Ρόιτφιλντ. Αντριάνα Λίμα με στράπλες Miu Miu, Νατάσα Πόλυ με τουαλέτα Roberto Cavalli και Εμιλι Ραταζκόβσκι με τολμηρά cut off ανοίγματα κέρδισαν απανωτά φλας. Καμία όμως δεν επισκίασε την Californian beauty Τζίτζι Χαντίντ μέσα στις παγιέτες, δείτε και θα καταλάβετε.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View