Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ NEW YORK FASHION WEEK ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΑ CELEBRITY EVENTS ΑΠΟ ΤΟΜ FORD, KANYE WEST, CARTIER

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ NEW YORK FASHION WEEK ΜΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ρίτα Ορα χρυσή σεξοβόμβα

Ανάστατο το νεουορκέζικο fashion crowd για την Εβδομάδα Μόδας που μόλις ξεκίνησε με λαμπερά shows και parties γεμάτα διασημότητες:

 

 

Ο τεξανός σχεδιαστής και σκηνοθέτης Tom Ford που μόλις επέστρεψε από τη Μόστρα της Βενετίας ανέτρεψε το κατεστημένο, καθώς δεν παρουσίασε όπως οι άλλοι την κολεξιόν για την επόμενη άνοιξη-καλοκαίρι αλλά για το χειμώνα που καταφθάνει με τη λογική πως ό,τι βλέπεις το αγοράζεις ως ετοιμοπαράδοτο! Σταρ όπως οι Τζουλιάν Μουρ, Τομ Χανκς με την ελληνοαμερικανίδα σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, Ούμα Θέρμαν, Νηλ Πάτρικ Χάρις, Ιμάν, Λωρήν Χάτον, Ναόμι Κάμπελ, Σίντυ Κρόφορντ, Τζον Χαμ, Κάρλι Κλος, Τζέσικα Χαρτ, ντύθηκαν με Tom Ford και χειροκρότησαν ζωντανή ορχήστρα με τη συμμετοχή της Αλίσια Κις αλλά και την επίδειξη με αγαπημένα μοντέλα του ντιζάινερ όπως η βετεράνος Αμπερ Βαλέτα. Ο εμβληματικός χώρος του Four Seasons Restaurant στο Μανχάταν γέμισε αναμμένα κεριά και ορχιδέες, προσφέρθηκαν σαμπάνια, σολωμός, χαβιάρι ενώ στην πασαρέλα αναδείχθηκαν οι 80’s σιλουέτες με στενά μίντι, λεοπάρ, δερμάτινα, γούνες και μεταλιζέ λεπτομέρεις που εντιπροσωπεύει διαχρονικά o σχεδιαστής. Πάντως η τραγουδίστρια Ρίτα Ορα ήταν εκείνη που έκανε την πιο εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση με μεταλιζέ φόρεμα.

 

Ο σταρ ράπερ Κάνιε Γουεστ λάνσαρε στο πάρκο τις μπεζ μονόχρωμες «στολές» του  γιορτάζοντας την τέταρτη σαιζόν του brand Yeezy. Παρούσα η σύζυγος reality queen Κιμ Καρντάσιαν αλλά και οι μικρότερες αδελφές της Κένταλ και Κάιλι, που δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τα ρούχα. Οι «μικρές» έκαναν και το  Κendal & Kyllie pop up lunch λανσάροντας τη δική τους fashion σειρά, περιστοιχισμένες από super models όπως οι Τζόαν Σμολς και Ντούτζεν Κρος.

 

Υπέρκομψες πραγματικά με μακριά, αιθέρια φορέματα Valentino ήταν οι ηθοποιοί Σιένα Μίλερ και Κέιτι Χολμς σε promo event του θρυλικού οίκου κοσμημάτων Cartier στη Madison Avenue. Εκεί ήταν και η χαριτωμένη Κλόε Μορετζ με φορεματάκι Coach, αλλά και οι Σοφία Κόπολα και Ολίβια Παλέρμο που επένδυσαν στον αλάνθαστο σικ συνδυασμό άσπρου-μαύρου.

 

Τέλος τα φλας προσέλκυσε και το  It Girl Luncheon του περιοδικού W όπου έδωσαν το παρόν η ανερχόμενη καλλονή Χάλει Μπάλντουιν με λευκή δημιουργία Zuhair Murad και η νεαρή ηθοποιός Ντακότα Φάνινγκ με λουλουδένιο μαντό Alexander Mc Queen, ενώ σε εκδήλωση του οίκου Chanel παρευρέθηκαν ως μούσες του οι Αλέξα Τσανγκ και Κίρα Νάιτλι.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View