Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕ ΤΗ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΥΛΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 23-25/9 ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.

ΜΕ ΤΗ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΗΚ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εφθασε ως απολυμένη κοσμικογράφος

Το κατακόκκινο Επίκεντρο της Αγίου Διονυσίου ξανά στις επάλξεις από νωρίς- νωρίς το φθινόπωρο, καλωσορίζοντας το τριήμερο 23, 24, 25 Σεπτεμβρίου την πάντα γοητευτική ηθοποιό Κατερίνα Διδασκάλου που διατηρεί συγγενικούς και φιλικούς δεσμούς με την πόλη, ενώ οι «μετοχές» της στο εγχώριο καλλιτεχνικό προσκήνιο έχουν ανέβει κατά πολύ μετά την τετραετή επιτυχία του μονολόγου «Η πόρνη από πάνω», που παίχθηκε τρεις φορές στην Πάτρα. Αυτή τη φορά μεταφέρει στο Επίκεντρο τη νέα της επιτυχία «Η απολυμένη» που πραγματικά σε εποχές ανεργίας και ανέχειας είναι πολύ επίκαιρη.

Πρόκειται για ακόμα έναν μονόλογο του συγγραφέα της «Πόρνης από πάνω», Αντώνη Τσιπιανίτη που παίχθηκε πέρυσι στο αθηναικό Θέατρο Βρετάνια. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γάκη και τα σκηνικά-κοστούμια της Ματίνας Μέγκλα. Η Κατερίνα Διδασκάλου υποδύεται μια πρώην κοσμικογράφο γυναικείου περιοδικού, η οποία ενώ έζησε «χρυσές εποχές» ως κορυφαία στο είδος της, χάρη σε μια λαμπερή στήλη γεμάτη πλούσιους και διάσημους, απολύεται και μένει στο δρόμο. Κι έτσι ξαφνικά όλες οι πόρτες κλείνουν, το τηλέφωνο σιωπά, τα καλέσματα, τα πάρτι και τα ταξίδια ακυρώνονται, οι επώνυμες φίλες εξαφανίζονται.
Η Μαριέτα ολομόναχη, χωρίς στήριξη από πουθενά, αγωνίζεται να επιβιώσει. Καθώς η μοναξιά και η πείνα την κυκλώνουν, συνειδητοποίει πως πριν απολυθεί από τη δουλειά της ήταν απολυμένη από τον ίδιο της τον εαυτό, από την ίδια της την ζωή που την διέσχισε σαν υπνοβάτρια χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, τι θέλει, τι πραγματικά έχει ανάγκη.

*Σπεύστε για εισιτήρια, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Έχουν προγραμματιστεί να δοθούν τρεις παραστάσεις: Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή 23-24-25 Σεπτεμβρίου , στις 21.15 το βράδυ.

Τιμή εισιτηρίου: 14 ευρώ – Προπώληση 12 ευρώ.

Φοιτητικά - ανέργων: 10 ευρώ.

Διάρκεια παράστασης: 1 :30’ χωρίς διάλειμμα.

Πληροφορίες - κρατήσεις 2610 46 10 50.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας της παράστασης «Απολυμένη» είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View