Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο φροντιστήριο "Επιλογή Γνώσης" - Ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές προσφορές

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο φροντιστήρι...

Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Φροντιστηρίου στα 2610-223399 και στο [email protected]

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στο γνωστό Πατρινό Φροντιστήριο "Επιλογή Γνώσης", με πλήθος γονιών και μαθητών να εμπιστεύονται στα χέρια των έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών του, την περαιτέρω μαθησιακή τους πρόοδο.

Μετά δε και τη γνωστοποίηση του πλήθους των επιτυχιών των μαθητών του φροντιστηρίου, η πορεία τους είναι ακόμα πιο ανοδική.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μας εκμυστηρεύτηκε ο Διευθυντής Σπουδών του Φροντιστηρίου κ. Παντελής Μαυρίδης, αυτή η εξέλιξη αποδίδεται στην αποδεδειγμένη και ευρέως γνωστή πλέον επιλογή του Φροντιστηρίου να προτάσσει την ποιότητα σε όλες τις πολύπλευρες υπηρεσίες που προσφέρει σε γονείς και μαθητές, όπως και στις νέες πρόσφατες επιτυχίες των μαθητών του Φροντιστηρίου στις Πανελλαδικές.

Σε ότι αφορά δε τις πρόσφατες επιτυχίες των μαθητών του φροντιστηρίου, ο κ. Μαυρίδης μας τόνισε τα εξής:

"Πρώτα απ' όλα στο φροντιστήριο υπάρχουν έμπειροι καθηγητές, ιδιαίτερα γνωστοί στον εκπαιδευτικό κλάδο στην Πάτρα και καταξιωμένοι εδώ και χρόναι μέσα από την σκληρή δουλειά και τη συνέπειά τους.

Η ικανότητα, η εμπειρία και η ισχυρή προσωπικότητα των καθηγητών αυτών, μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους μαθητές μας, οδηγώντας τους στην επιτυχία.

Παράλληλα, στο φροντιστήριο λειτουργούν ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα παραδοσης και ιδιαιτέρων μαθημάτων μέσα στο φροντιστήριο.

Έτσι, μέσα από τον προγραμματισμό και τον σωστό σχεδιασμό του φροντιστηρίου, οι μαθητές μας καλύπτουν τα κενά τους και με συνεχείς επαναλήψεις βελτιώνουν συνεχώς την απόδοσή τους.

Την ίδια στιγμή, η δωρεάν χορήγηση σημειώσεων που ανανεώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς -αυτό είναι άλλωστε το πλεονέκτημα έναντι των βιβλίων- επιτρέπει στους μαθητές μας να αποκτούν μια ολοκληρωμένη άποψη για το γνωστικό αντικείμενο κάθε μαθήματος.

Επιπρόσθετα δε, τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα σε όλα τα μαθήματα, εξοικιώνουν τους μαθητές μας με την ψυχολογική και χρονική πίεση των πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μαθητές μας να προετοιμάζονται κατάλληλα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί στις εξετάσεις.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω πως η γραμματειακή υποστήριξη του φροντιστηρίου, μας επιτρέπει να βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους γονείς και να τους ενημερώνουμε για τη μαθησιακή πορεία των παιδιών τους. Άλλωστε, πιστεύουμε πως μόνο με τη συνεργασία μαθητών, καθηγητών και γονέων, μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της προετοιμασίας των πρώτων."

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εγγραφές, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Φροντιστηρίου στα 2610-223399 και 6939115990 ή στο [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά