Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Και τυπικά στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Νίκος Βέργος

Ποδόσφαιρο: Και τυπικά στην Ρεάλ Μαδρίτη...

Οριστηκοποιήθηκε η μετακίνηση του ταλαντούχου επιθετικού των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκαν για τον Νίκο Βέργο και ο νεαρός επιθετικός… πετάει την Τρίτη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην «βασίλισσα». Θα ζήσει το μεγάλο όνειρο ο Νίκος Βέργος. Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν οριστικά τα χέρια για την μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος θα φοράει στο εξής την φανέλα της βασίλισσας.

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Νίκο Βέργο. Το βράδυ της Δευτέρας (29/8) οι "μερένχες" συμφώνησαν για τον δανεισμό του 20χρονου επιθετικού, ο οποίος την Τρίτη (30/8) θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κιλκισιώτης ποδοσφαιριστής θα παίξει στην δεύτερη ομάδα της "Βασίλισσας", ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Έλτσε, στην δεύτερη κατηγορία, καταγράφοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο 20χρονος έχει 8 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (έχει παίξει στο Ολντ Τράφορντ, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ με την ακαδημία των Πειραιωτών κατέκτησε πρωταθλήματα (με Κ17, Κ20), έπαιξε στην Ευρώπη (NextGen Series, Champions League Νέων) και σημείωσε ουκ ολίγα γκολ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 6-0 σε βάρος του Πλατανιά, τον Δεκέμβριο του 2012, οπότε ο ίδιος είχε σημειώσει 5 γκολ. Τότε ήταν 16 ετών και έπαιζε με την ομάδα Νέων, δηλαδή στην Κ20. Άξιο αναφοράς ότι στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί στη Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2009.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο νεαρός Νίκος Βέργος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports