Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: "Πέταξε" για Ολλανδία και Γιβραλτάρ η Εθνική ομάδα

Ποδόσφαιρο: "Πέταξε" για Ολλαν...

Θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τους "οράνιε" την Πέμπτη

Για το Ντίσελντορφ, όπου θα συναντήσει τους λεγεωνάριους, αναχώρησε το κλιμάκιο των διεθνών που παίζουν εντός Ελλάδος, εν όψει του φιλικού με Ολλανδία και του επίσημου με Γιβραλτάρ.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με τελικό προορισμό το Αϊντχόφεν, όπου θα μεταβεί οδικώς μέσω Ντίσελντορφ για το φιλικό με αντίπαλο την Ολλανδία την Πέμπτη (1/9, 21:45).

Στο "Philips Stadion" οι διεθνείς θα αντιμετωπίσουν τους "οράνιε" και την επομένη μέρα θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία και την πόλη Φάρο ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ (6/9) στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Με την ευχή βέβαια, να αποτελέσει μακρινή ανάμνηση η εφιαλτική πορεία στα προκριματικά του Euro της Γαλλίας.

Οι "εκλεκτοί" του Μίχαελ Σκίμπε είναι οι εξής: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Νέα "κατρακύλα" για την Εθνική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports