Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το φροντιστήριο που εξειδικεύεται στις θετικές - οικονομικές επιστήμες & σημειώνει τεράστια επιτυχία

Το φροντιστήριο που εξειδικεύεται στις θ...

...το ποσοστό των μαθητών που εισάγονται σε σχολές της επιλογής τους υπερβαίνει το 95%

Το «ΠΡΟΣΗΜΟ» είναι ένα φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με εξειδίκευση στις θετικές και οικονομικές επιστήμες. Σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του το ποσοστό των μαθητών που εισάγονται σε σχολές της επιλογής τους υπερβαίνει το 95%. Οι πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η επιτυχία του φροντιστηρίου είναι η οργάνωση, το εκπαιδευτικό προσωπικό, η προσωπική φροντίδα για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και η διαρκής συνεργασία με τους γονείς.

Ως προς το οργανωτικό σκέλος, τα τμήματα του φροντιστηρίου «ΠΡΟΣΗΜΟ» είναι αυστηρώς ολιγομελή και ομοιογενή. Οι μαθητές γράφουν προγραμματισμένα διαγωνίσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου εξετάζονται σε διαγωνίσματα προσομοίωσης Πανελληνίων εξετάσεων.

Όλοι οι καθηγητές του φροντιστηρίου «ΠΡΟΣΗΜΟ» είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών και διαθέτουν φροντιστηριακή και πανεπιστημιακή διδακτική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουν συντάξει τα δικά τους διδακτικά συγγράμματα, τα οποία διανέμονται δωρεάν στους μαθητές με την έναρξη των μαθημάτων.

Το κυριότερο, ωστόσο, συστατικό στοιχείο της επιτυχίας είναι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η προσωπική φροντίδα για τον κάθε μαθητή. Τα μαθήματα διεξάγονται σε κλίμα παιδαγωγικά ενδεδειγμένο και φιλικό προς τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς διενεργούνται προσωπικές συνεντεύξεις των μαθητών με τους διευθυντές του φροντιστηρίου, ούτως ώστε να διασφαλιστεί  η καθοδήγηση και η ατομική στήριξη των παιδιών. Παράλληλα, διεξάγονται Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού με στόχο την έγκριτη και έγκυρη ενημέρωση των μαθητών, καθώς και παράπλευρες δραστηριότητες που προάγουν την αριστεία. Σημαντικό είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές προετοιμάζονται συστηματικά από τους καθηγητές του φροντιστηρίου για εξωσχολικούςπανελλήνιους διαγωνισμούς στα μαθηματικά, τη φυσική, τη χημεία και την έκθεση.

Τέλος, η ουσιαστική συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών επιτυγχάνεται πρωτίστως μέσω των προγραμματισμένων ενημερώσεων γονέων, αλλά και μέσω της έγκαιρης και τακτικής επικοινωνίας κάθε φορά που κρίνεται απαραίτητο για την ομαλή πορεία του μαθητή.

Info:
Το φροντιστήριο «ΠΡΟΣΗΜΟ» λειτουργεί σε δύο κτήρια στο κέντρο της πόλης, Παπαρρηγοπούλου 1-3 & Ρήγα Φεραίου, όπου βρίσκεται η κεντρική γραμματεία, και Ρήγα Φεραίου 89 & Ερμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φροντιστηρίου:
http://prosimo.gr/mathitiko/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά