Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο πιο εναλλακτικός χώρος εστίασης στην πόλη ξεκίνησε τη λειτουργία του και οι βόλτες στη συγκεκριμένη περιοχή αποκτούν άλλο ενδιαφέρον

Ο πιο εναλλακτικός χώρος εστίασης στην π...

Στάση (στο) Πάρκο!

Το περιμέναμε πολύ καιρό, ήρθε όμως την ιδανική στιγμή! Με το που επιστρέψαμε στην πόλη, όσο κι αν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μας αναγκάζουν να κινούμαστε στο κέντρο, η διάθεσή μας επιμένει να αναζητά θάλασσα, φύση και καθαρό αέρα.

Τι καλύτερο λοιπόν από ποδηλατάδα, περπάτημα και βόλτες στο Νέο Πάρκο της Πάτρας, δίπλα στο νέο λιμάνι, εκεί που ο Δήμος δημιουργεί ένα εξολοκλήρου νέο σημείο αναψυχής, δραστηριοτήτων και αθλητισμού, το οποίο "υπόσχεται" να αναβαθμίσει την καθημερινότητά μας...

Εκεί ακριβώς, έκανε την άφιξή του το εναλλακτικό "Στάση Πάρκο", για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τον καφέ, τον χυμό, το παγωτό, ένα σνακ ή ένα χοτ ντογκ, αλλά και ψητολιχουδιές, στη βόλτα μας στην περιοχή.

Μαμάδες και μπαμπάδες που αναζητούν ένα ασφαλές μέρος για βόλτα με το μωρό, μικροί και μεγάλοι που θέλουν να αθληθούν στην περιοχή η οποία προσφέρεται ιδανικά γι αυτό, άνθρωποι κάθε ηλικίας που κάνουν μια βόλτα κοντά στη θάλασσα για να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας, αλλά και περαστικοί από την περιοχή, μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά τις υπηρεσίες του Στάση Πάρκο, του πιο πρωτότυπου χώρου εστίασης σην πόλη, που η αλήθεια είναι ότι έλειπε από την περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά