Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: Από την... κόλαση στους ομίλους ο Ολυμπιακός

Γιουρόπα Λιγκ: Από την... κόλαση στους ο...

Νίκησε με 2-1 στην παράταση την Αρόουκα

Εκνευριστικά κακός ο Ολυμπιακός, τα... είδε όλα κόντρα στην Αρόουκα και σώθηκε στην παράταση χάρη σε τέρματα των Ντομίνγκες και Ιντέγε για το τελικό 2-1. Μία νίκη που του έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Αρόουκα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με έπαθλο φυσικά για το νικητή ένα εισιτήριο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες με τέρμα του Σεμπά είχαν φύγει νικητές από την Πορτογαλία και στο Φάληρο έπρεπε να διαχειριστούν το προβάδισμα τους για να πάρουν την πρόκριση.

Το έργο των παικτών του Λίτο Βιντιγκάλ ήταν σαφώς πιο δύσκολο σε σχέση με αυτών του Πάουλο Μπέντο, αφού η Αρόουκα μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα μπορούσε να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων.

Οι "ερυθρόλευκοι" είδαν τον... Χάρο με τα μάτια τους, καθώς η πολύ κακή τους απόδοση έδωσε στην Αρόουκα το δικαίωμα στο όνειρο. Οι Πορτογάλοι βρήκαν γκολ παράτασης στο 80ο λεπτό και πίστεψαν ότι μπορούν να φύγουν με την πρόκριση από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ντομίνγκες και Ιντέγε σκόραραν στον έξτρα χρόνο, οι καρδιές των Πειραιωτών μπήκαν ξανά στη θέση τους και ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Ο κόσμος στήριξε στην παράταση την ομάδα, ωστόσο μόλις "κλείδωσε" η πρόκριση έστειλε το μήνυμα του ξεκαθαρίζοντας ότι... αλλιώς ονειρεύεται τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Μία ιστορία 125 χρόνων - ΔΕΙΤΕ σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports