Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Αιγαίο πέλαγος και στον Μύρτο της Κεφαλονιάς ο Χολυγουντιανός σούπερ σταρ Τομ Χανκς

Στο Αιγαίο πέλαγος και στον Μύρτο της Κε...

Αγκαλιά με την ελληνικής καταγωγής σύζυγο του Ρίτα Γουίλσον

Ο 60χρονος σούπερ σταρ του Χόλυγουντ Τομ Χανκς και η Ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον δεν κρύβουν την μεγάλη αγάπη που έχουν στην Ελλάδα και αυτές τις μέρες βρίσκονται για διακοπές που αλλού παρά στη χώρα μας.

Είναι και παραμένουν ερωτευμένοι εδώ και 30 χρόνια και αυτή η τρυφερή σχέση και παντοτινή αγάπη τους «καθρεφτίστηκε», όπως έγραψε το cnn.gr, με φόντο το Αιγαίο μέσα από το λογαριασμό στο Instagram της Ρίτα Γουίλσον. Η ελληνικής καταγωγής, δραστήρια καλλιτέχνιδα Γουίλσον είναι σε καλοκαιρινές διακοπές με τον σύζυγο της Τομ Χανκς και στη λεζάντα του τρυφερού selfie γράφει απλά "Τον αγαπώ".

Δεν είναι η 1η φορά που έρχονται στην Ελλάδα. Εξάλλου όπως λέγεται έχουν αποκτήσει κι ένα σπίτι στην Αντίπαρο. Μάλιστα ο Χανκς είχε κολυμπήσει στο στενό μεταξύ Πάρου – Αντίπαρου το καλοκαίρι του 2014.

Όπως σημειώνει το cnn.gr, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον.  Ο Τομ Χανκς έχει αποκαλύψει πως η πρώτη φορά που είδε την μέλλουσα γυναίκα του ήταν όταν εκείνη εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ στο ρόλο της μαζορέτας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Brady Bunch» το 1972.

«Ήμουν στο σπίτι μου, μαζί με έναν φίλο μου όταν προβλήθηκε το επεισόδιο της σειρά και θυμάμαι ότι σκέφτηκα "τι χαριτωμένο κορίτσι"», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 2» (My Big Fat Greek Wedding 2) όπου παίζει η Ελληνικής καταγωγής Νία Βαρντάλος. Στην ταινία ο Χανκς και η σύζυγός του είναι συμπαραγωγοί.

Ο Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον παντρεύτηκαν το 1988. Mετά από σχεδόν 28 χρόνια γάμου, οι δυο τους παραδέχονται ότι σπάνια τσακώνονται, εκτός από τις περιπτώσεις που είναι μαζί στο αυτοκίνητο και οδηγεί ο Τομ. «Όταν οδηγώ, αυτό που λέω πάντα είναι "τώρα μην ανησυχείς για το μικρό σου όμορφο κεφάλι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις εκεί και να αποφασίσεις που θέλεις να πάμε βόλτα"», σχολίασε εκείνος χαμογελώντας.

Πηγή: cnn.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ταξίδεψαν και στην πανέμορφη Κεφαλονιά και εθεάθησαν να κολυμπούν στην εντυπωσιακή παραλία του Μύρτου. Στην Κεφαλονιά έχει ξαναέρθει ο Χανκς την περίοδο που γυριζόταν το φιλμ «Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» με τον Νίκολας Κέιτζ το 2000, παρέα με τον σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ αλλά και λίγα χρόνια αργότερα.

*Στις 8 Σεπτεμβρίου 2016 θα δούμε στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ τη νέα ταινία όπου παίζει ο Χανκς με τίτλο "Sully" (βασική φωτ.) σε σκηνοθεσία του Κλιντ Ίστγουντ που αφηγείται μία πραγματική ιστορία διάσωσης και σωτηρίας στις ΗΠΑ (διανομή από την εταιρεία Tanweer). Μάλιστα το τρέιλερ ήδη προβάλλεται στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight