Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η καλύτερη επιλογή στο παιδικό δωμάτιο!

Η καλύτερη επιλογή στο παιδικό δωμάτιο!

Τώρα, τα αγαπημένα σας έπιπλα " ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ έπιπλα κύρους", φροντίζουν και για τα παιδιά

Τώρα, τα αγαπημένα σας έπιπλα  "ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ έπιπλα κύρους", φροντίζουν και για τα παιδιά και δεν ξεχνούν πως το παιδικό δωμάτιο είναι μέρος του σπιτικού σας!

Η Ελπίδα και η Χρυσάνθη Γεωργιοπούλου κάνουν για εσάς την καλύτερη επιλογή και στο παιδικό δωμάτιο.  Δημιούργησαν  ένα καινούριο κατάστημα στην ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 201,  ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ junior collection, όπου φιλοξενεί όλη τη συλλογή παιδικών δωματίων της Woodyline και αναμένεται να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Εμπιστευθείτε τη Χρυσάνθη και την Ελπίδα Γεωργιοπούλου, που ως μητέρες αντιλαμβάνονται τις πρακτικές ανάγκες ενός παιδικού δωματίου και ως πεπειραμένες επαγγελματίες αναγνωρίζουν την ποιότητα στο έπιπλο. Διαλέξτε από την πλούσια συλλογή της  Woodyline, μίας  100% ελληνικής εταιρίας , το δωμάτιο που το δικό σας παιδί έχει ονειρευτεί και γεμίστε με χρώμα και δημιουργία την καθημερινότητά του.

Αναλαμβάνοντας υπεύθυνα την μελέτη του δικού σας χώρου, οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας   θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε το παιδικό δωμάτιο να είναι απόλυτα πρακτικό και εργονομικό.

«Το δωμάτιο ενός παιδιού είναι χώρος χαλάρωσης, έμπνευσης και ονειροπόλησης. Μοιραστείτε τον παιδικό ενθουσιασμό που προκαλούν τα σχέδια της Woodyline και κάντε στα παιδιά σας ένα δώρο που θα συνοδεύει για μια ζωή τις παιδικές τους αναμνήσεις » Ελπίδα Γεωργιοπούλου.

«Επιτρέψτε στα παιδιά σας να στροβιλιστούν στη φαντασία τους, χαρίστε τους το δικό τους καταφύγιο από την καθημερινότητα, και όλα αυτά… διαμορφωμένα στις ανάγκες του δικού σας σπιτικού» Χρυσάνθη Γεωργιοπούλου.

Έτσι, στο κατάστημα της οδού Πατρών Κλάους 201,

θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια παιδικών δωματίων με την ποιοτική υπογραφή της Woodyline. και χαρίστε στο παιδί σας έναν όμορφο χώρο!

Ελπίδα  &  Χρυσάνθη Γεωργιοπούλου

www.geohome.gr | Πατρών Κλάους 201

2610450850 | ΠΑΤΡΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά