Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ρίο 2016: Εκτός τελικού η 4Χ100 μ. των ΗΠΑ

Ρίο 2016: Εκτός τελικού η 4Χ100 μ. των ΗΠΑ

Η αλλαγή ανάμεσα στην δεύτερη Φίλιξ και την τρίτη Γκάρντνερ δεν έγινε ποτέ

Μεγάλη έκπληξη έγινε στα 4Χ100 μ. των Γυναικών με την ομάδα των ΗΠΑ να χάνει την πρόκριση για τον τελικό. Η αλλαγή ανάμεσα στην δεύτερη Φίλιξ και την τρίτη Γκάρντνερ δεν έγινε ποτέ, όταν η ασημένια ολυμπιονίκης των 400 μ. στραβωπάτησε και πέταξε την σκυτάλη.

Παρόλα αυτά η Φίλιξ έστω κι αν ηξερε πως όλα κρίθηκαν σήκωσε από τον αγωνιστικό χώρο τη σκυτάλη και την έδωσε στην συναθλλητρια της, που με τη σειρά της έτρεξε και την έδωσε στην τελευταία αθλήτρια των ΗΠΑ, προκειμένου η ομάδα να τερματίσει.

Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε η Τζαμάικα με 41.79 και ακολούθησε η Μ. Βρετανία με 41.93 και τρίτη ήταν η Γερμανία με 42.18.

Εκτός τελικού έμεινε και η Ολλανδία, που δεν κατάφερε να κάνει σωστές αλλαγές και τερμάτισε στην 10η θέση με 42.88. Χαμός έγινε στο ύψος των γυναικών με 17 αθλήτριες να εξασφαλίζουν το όριο συμμετοχής στον τελικό.

Ανάμεσα σε αυτές η σπουδαία Μπλάνκα Βλάσιτς, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρουθ Μπειτία, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2012 στην Κωνσταντινούπολη Σάντι Λόου.

Την κορυφαία επίδοση του προκριματικού στα 4Χ100 μ. των Ανδρών σημείωσε η Αμερική με 37.65 και ακολούθησαν οι Ιάπωνες (37.68) και Κινέζοι (37.82. Με την πέμπτη επίδοση προκρίθηκαν οι Τζαμαικανοί (37.94).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίο 2016: Ακυρώθηκε κι έχασε το χάλκινο μετάλλιο ο Κεμπόι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports