Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΑ» ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ EMELISSE ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΣΙΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (ΤΑ «ΠΡΙΒΕ», Η ΤΖΑΖ, ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ)

«ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΑ» ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ EMELIS...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ηarry’s time!

Γνωστές πατρινές οικογένειες έσμιξαν τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου στο stylish ξενοδοχείο Emelisse του συμπολίτη Χάρη Τσιμάρα στην Κεφαλονιά, καθώς όπως και ο ίδιος μας ανέφερε ήταν «το μεγαλύτερο πατρινό συναπάντημα των τελευταίων ετών» αφού πλέον στις γνώριμες πανοραμικές εγκαταστάσεις που αγναντεύουν την παραλία Εμπλυση, τη Λευκάδα και την Ιθάκη, μια «ανάσα» από το cosmopolitan Φισκάρδο, κατοικοεδρεύουν κυρίως εκλεκτικοί ξένοι τουρίστες.

Με το πράσινο να έχει «φουντώσει» απίστευτα  αγκαλιάζοντας κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, άπαντες απόλαυσαν το καθιερωμένο relax γύρω από την κεντρική πισίνα με το εστιατόριο να λειτουργεί μεσημέρι-βράδυ, ενώ κάποιοι κατέβαιναν κάτω στα βράχια για αγνάντεμα στα πουφ, βουτιές στο Ιόνιο ή πόλο μεταξύ φίλων. (Όπως ανακαλύψαμε, υπάρχουν και κάποια νέα «πεδία», αφιερωμένα σε πιστούς του Emelisse, όπως η «πριβέ» ντουσιέρα του Γιώργου Γκανασούλη και το κρυφό μπαλκόνι ηλιοθεραπείας της Ζιζής Μπακοπούλου, που φέρουν τα ονόματά τους). Ο σκύλος του Χάρη Τσιμάρα, Μπένυ κυκλοφορούσε παντού, προσπαθώντας να αποφύγει τα μικρά παιδιά που τον περιστοίχιζαν διαρκώς, αδημονώντας για τις βραδιές πίτσας και την προβολή του Xάρυ Πότερ στη δεξιά πλευρά του lobby. Oι μεγαλύτεροι τίμησαν το γυμναστήριο και τα γήπεδα τένις αλλά και την tv στη ρεσεψιόν λόγω Ολυμπιακών.

Ξεχωριστή βραδιά ήταν και η προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου στο Φισκάρδο, όπου είχε προγραμματιστεί live jazz από ντόπια μπάντα στο μπαράκι etc του Χάρη Τσιμάρα στην πλατεία, που σερβίρει ωραιότατο καφέ, κοκτέιλ, σνακς και στα ενδότερα διαθέτει σοφιστικέ καλοκαιρινά ρούχα και μικροπράγματα.

Ανάμεσα σε πολλούς βρετανούς και γάλλους παραθεριστές, λίγους ιταλούς και κάποιους αθηναίους, τη φαμίλια της κορυφαίας fashion expert Σοφίας Νεοφύτου (ηνιόχου του αβάν γκαρντ λονδρέζικου περιοδικού «10» και υπεύθυνης κάστινγκ των σόου Victorias Secret) η εμπορική Πάτρα ξεκουράστηκε για τα καλά στο Emelisse (εκπροσωπώντας Λουξ, Αchaia Clauss, Σκιαδαρέση, Classico, Collective, Μέντη, Fortosis, Florou Excell, Πυξίδα,Fonte κ.α) αν και εμείς «τα είπαμε» πολύ με το γνωστό πατρινό σκηνοθέτη και full time daddy Τότη Φαφούτη ενώ μάθαμε πως στο αθλητικό τριήμερο "Φίσκλαθλον" το φθινόπωρο προβλέπεται και live του αδελφού του, δικηγόρου καρναβαλιστή Γιώργου Φαφούτη.

Στο Φισκάρδο εντοπίσαμε ακόμα το θιασάρχη του Λιθογραφείον Δημήτρη Τουλιάτο που διοργανώνει όλη την περιοδεία του Τάκη Ζαχαράτου πανελληνίως αλλά και τον κιθαρωδό Σπύρο που ήταν περιζήτητος στις ονομαστές  ψαροτεβάρνες Τασίας και Βάσως αλλά και σε αλλοδαπά φαντεζί γιοτ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View