Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Πήλιο για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο υπουργός Εξωτερικών της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον

Στο Πήλιο για τις καλοκαιρινές του διακο...

Στο Πήλιο έμεινε 3 μέρες και τώρα πρέπει να βρίσκεται στη Σκιάθο

Στο όμορφο και γραφικό Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, πέρασε τις ολιγοήμερες διακοπές του, ο πολυσυζητημένος πρώην Δήμαρχος του Λονδίνου και νυν υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζονσον, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά επισκέφθηκε την αγαπημένη του περιοχή, όπως έχει δηλώσει, για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Χωρίς την τήρηση του πρωτοκόλλου, έμεινε για τρεις ημέρες σε βίλα στο Χόρτο.

Ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Έθνος, προχθές το βράδυ, έκανε τον περίπατό του στην πλατεία της Αργαλαστής, με συντροφιά έξι φίλων του και ήπιε τον καφέ του στον «Καλόγηρο», όπου ζήτησε ελληνικό φραπέ μέτριο χωρίς γάλα, σύμφωνα με τόσα είπε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ο Μπόρις Τζόνσον επιβιβάσθηκε, την Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 σε μεγάλο ιδιωτικό ιστιοφόρο και έκανε μίνι κρουαζιέρα στον Παγασητικό κόλπο ενώ στη συνέχεια αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Πιθανολογείται ότι συνεχίζει τις διακοπές του στην Σκιάθο.

Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και πλέον υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, έφθασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 30 Ιουλίου, με πτήση της EasyJet και κατευθύνθηκε αμέσως στον Βόλο και το Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπόρις Τζόνσον επισκέπτεται κάθε χρόνο, την τελευταία τριετία, τον Βόλο και το νότιο Πήλιο ενώ φημολογείται ότι μπορεί και να είναι ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight