Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη Σκιάθο και φέτος για τις διακοπές της, η Χολυγουντιανή ηθοποιός Κέιτ Χάντσον

Στη Σκιάθο και φέτος για τις διακοπές τη...

Η 37χρονη σταρ μένει σε πολυτελή βίλα στην Αγία Παρασκευή

Μία ακόμη Χολυγουντιανή διασημότητα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα. Ο λόγος για την 37χρονη συμπαθή ηθοποιό Κέιτ Χάντσον, η οποία προτίμησε και φέτος τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα την πανέμορφη Σκιάθο, αποτελώντας τον καλύτερο διαφημιστή της «βασίλισσας» των Σποράδων.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για Όσκαρ Β΄γυναικείου ρόλου, χολυγουντιανή ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, βρίσκεται στο αγαπημένο της ελληνικό νησί και απολαμβάνει τις διακοπές της στις χρυσαφένιες παραλίες του, έχοντας συντροφιά τα παιδιά της και λίγους φίλους, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Έθνος.

Η Κέιτ Χάντσον μένει σε πολυτελή βίλα στην Αγία Παρασκευή και έχει επισκεφθεί για κολύμπι τις παραλίες Αγία Ελένη και Μάραθα ενώ άλλη μέρα με σκάφος επισκέφθηκε το νησάκι Άρκος.

Η διάσημη σταρ του Χόλυγουντ που είναι κόρη της γνωστής ηθοποιού Γκόλντι Χον, είχε επισκεφθεί και πέρυσι και πρόπερσι την Σκιάθο και από τότε έχει γίνει το συγκεκριμένο καταπράσινο νησί, ο αγαπημένος της προορισμός για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight