Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Γραφείο προς ενοικίαση στο Εμπορικό Κέντρο Κόλλα

Γραφείο προς ενοικίαση στο Εμπορικό Κέντρο Κόλλα

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά, στο κέντρο της Πάτρας

Στο κέντρο της Πάτρας, στο Εμπορικό Κέντρο Κόλλα, στην Πλατεία Γεωργίου, ενοικιάζεται νεόδμητο γραφείο 140 τετραγωνικών μέτρων, διαμπερές, κατασκευή του 2000. Βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο όροφο του κτιρίου με θέα προς την οδό Ερμού.

Πρόκειται για loft, ενιαίο χώρο, με 2 WC, τριφασικό ρεύμα, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό και δομημένη καλωδίωση, ενώ μπορεί να χωριστεί -με ημιμόνιμα χωρίσματα- σε περισσότερους του ενός χώρους.

Το γραφείο διαθέτει σιδερένια κεντρική πόρτα με γυαλιά μπιζουτέ (για να περνάει το φως, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ασφαλής), κεντρικό κλιματισμό (που μπορεί να λειτουργήσει και σε δύο χωριστούς χώρους, με δύο ανεξάρτητους ελεγκτές), φωτισμό με σποτάκια καθώς και ανεξάρτητο κρυφό φωτισμό με λάμπες φθορισμού, ψευδοροφή με σχέδιο (όπου κρύβονται τα καλώδια και τα κλιματιστικά) και δύο καταπακτές οροφής (από όπου ελέγχεται ο κλιματισμός).

Διευκρινίζεται πως το ισόγειο του κτιρίου είναι απολύτως επίπεδο και το ασανσέρ μπορεί να μεταφέρει στο γραφείο άτομα με ειδικές ανάγκες, γεγονός που καθιστά το χώρο απολύτως προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ.

Από το 2000 έως το 2004 στο χώρο λειτουργούσε χρηματιστηριακό γραφείο, ενώ την περίοδο 2004 -2011 εκεί βρισκόταν ο χώρος συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας.

Το γραφείο είναι ελεύθερο προς ενοικίαση, το κτίριο έχει λίγα κοινόχρηστα και γίνονται δεκτές και προσφορές από μεσίτες. Τιμή: 800€. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932-242521, 2610-341000.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά