Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα σκοτάδια η Αχιλλέως στον Καστελόκαμπο - Κίνδυνος για τους οδηγούς - Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που ο δρόμος σφύζει απο κίνηση -ΦΩΤΟ

Στα σκοτάδια η Αχιλλέως στον Καστελόκαμπ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κάποιους ενοχλεί ο φωτισμός ή το έκαναν για επίδειξη μαγκιάς

Επικίνδυνες καταστάσεις τις νυχτερινές ώρες στην παραλιακή οδό που οδηγεί στον Καστελόκαμπο και μετά τη Διγενή Ακρίτα. Ο λόγος για την βασική οδό του Καστελόκαμπου, (μπροστά απο το μανάβικο) που ενώνει την Πάτρα με τα παραλιακά μαγαζιά του Ρίου. Κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, εδώ και χρόνια είχαν τοποθετηθεί καλαίσθητες λάμπες και στύλοι φωτισμού όμως σε κάποιους αυτό δεν άρεσε.

Οι λάμπες έχουν καταστραφεί, με αποτέλεσμα εδώ και χρόνια να επικρατεί σκοτάδι τις νυκτερινές ώρες. Και οι οδηγοί που κινούνται τις νυχτερινές ώρες, και είναι πολλοί την καλοκαιρινή περίοδο, ρισκάρουν τη ζωή τους ή ακόμη να τραυματίσουν σοβαρά κάποιον πεζό, καθώς επικρατεί το σκοτάδι.

Υπάρχουν μάλιστα κάποια"τυφλά" σημεία, όπως από την στάση του προαστιακού και μέχρι το ξενοδοχείο Porto Rio, που αποτελούν σοβαρότατο κίνδυνο για τους οδηγούς.

Είτε το έκαναν πιτσιρικάδες, είτε κάποιους δε "βόλευε" ο φωτισμός στην περιοχή η οποία έχει και φυσική κάλυψη. Πάντως οι ζημιές δείχνουν πως δεν πρόκειται για κυνηγούς χαλκού. Καθώς οι καταστροφές είναι κυρίως στους λαμπτηρες και ελάχιστα μεταλικά τμήματα έχουν αφαιρεθεί.

Οι κολώνες της ΔΕΗ ελάχιστα συμβάλλουν στον φωτισμό του δρόμου κι ακόμη και σε αυτές, πολλοί λαμπτήρες είναι παμπάλαιοι ή έχουν καεί.

Ο δήμος, η τροχαία, η περιφέρεια, κάποιος πρέπει να κάνει κάτι, έστω με σήμανση στο οδόστρωμα, "μάτια γάτας", ανακλαστήρες στις παρυφές του δρόμου, ώστε να μη θρηνησουμε θύματα στον δρόμο τις νυχτερινές ώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις