Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βασίλης Δοξαράς: Η χαρακτηριστική φιγούρα των πατρινών γηπέδων

Βασίλης Δοξαράς: Η χαρακτηριστική φιγούρ...

Ή αλλιώς ο θεός Απόλλων

Αν παρακολουθήσει κάποιος αγώνα του Απόλλωνα Carna στην Περιβόλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι φεύγοντας από το γήπεδο δεν πρόκειται να ξεχάσει, τον Βασίλη Δοξαρά. Ο Πατρινός φίλαθλος εμφανίζεται σαν θεός Απόλλωνας και με το σύνθημα του "Πάμε μωρέ Απολλωνάρααααααα" τους ξεσηκώνει όλους.

Ο Βασίλης Δοξαράς είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι η μπάλα.

Συνήθως είναι δίπλα στις μπασκέτες παρακολουθώντας και ζώντας κάθε στιγμή του αγώνα, ενώ εμψυχώνει τους παίκτες του Απόλλωνα.

Πάντα φορά έναν άσπρο μανδύα, σανδάλια αλλά και μία κορδέλα με το όνομα της ομάδας.

Ο Βασίλης Δοξαράς είναι πάντα εκεί στις σημαντικές στιγμές του Απόλλωνα, ποζάροντας δίπλα σε κορυφαίους αθλητές όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Νίκος Αργυρόπουλος (φωτό).

Και μπορεί η μεγάλη του αγάπη να είναι ο Απόλλωνας, ωστόσο είχε κάνει αισθητή την παρουσία του και ως λαμπρίτσα, στην Παναχαϊκή, όταν αυτή αγωνιζόταν στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου.

Ανεξάρτητα όμως από το άθλημα που παρακολουθεί γιατί παλιότερα είχε βρεθεί και στην πισίνα για το ΝΟΠ, δίνει μία ιδιαίτερη νότα σε κάθε στιγμή του αγώνα.

Ο Βασίλης Δοξαράς αγαπά τις πατρινές ομάδες και σίγουρα είναι η πιο χαρακτηριστική φιγούρα των γηπέδων, αλλά και ειδικότερα της Περιβόλας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports