Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Θόδωρος Δούρος κάλεσε την κυβέρνηση να γίνει αρωγός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ο Θόδωρος Δούρος κάλεσε την κυβέρνηση να...

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος με θέμα την λειτουργία και τα αποτελέσματα του Φόρουμ Βιομηχανίας παρευρέθηκε και συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πατρινής εταιρείας ανδρικών ενδυμάτων Θεόδωρος Δούρος.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θεόδωρος Δούρος παραβρέθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος και είχε ως κεντρικό θέμα θέμα την λειτουργία και τα αποτελέσματα του Φόρουμ Βιομηχανίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dur, κ. Δούρος, στο πλαίσιο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο σκέλος του Συνεδρίου, μίλησε για τη σημασία της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, τονίζοντας πως είναι σημαντική τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική εξωστρέφεια και υπογράμμισε την αναγκαιότητα για άμεσο re-branding της ελληνικής επιχειρηματικότητας με την ισχυροποίηση της εικόνας «Μade in Hellas».

Ακόμη, ο Θόδωρος Δούρος τόνισε πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν το σύνολο της ελληνικής οικονομίας και γι’ αυτό κάλεσε την Κυβέρνηση να γίνει αρωγός τους θεσπίζοντας μέτρα για την ανάπτυξή τους.

Στην ενδιαφέρουσα ημερίδα έδωσαν το «παρών» και η υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Θεοδώρα Τζάκρη και ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας & Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης, ενώ παραβρέθηκαν επίσης κομματικοί εκπρόσωποι και εκπρόσωποι από το ελληνικό επιχειρείν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.dur.gr/

Διαβάστε ακόμα:

Αφιέρωμα του ΣΚΑΪ στο εργοστάσιο της Dur στην Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

H DUR φοράει... παπούτσι από τον τόπο της- Η συνεργασία με τους Πατρινούς αδελφούς Βικάτου και η είσοδός τους στα σαλόνια των brands

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά