Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι μικρομεσαίοι παραγωγοί της Μεσσηνίας στόχος της WESTIA 2017

Οι μικρομεσαίοι παραγωγοί της Μεσσηνίας ...

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

«H WESTIA 2017 καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των παραγωγών της Μεσσηνίας», αυτό ήταν το αποτέλεσμα της σύσκεψης που υλοποιήθηκε στο κτίριο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Η WESTIA 2017 πρέπει να αναπαραγάγει και να βοηθήσει την προώθηση των μικρών παραγωγικών μονάδων της Μεσσηνίας» είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Παύλος Γκρέκης ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Δημήτριος Μανιάτης πρότεινε διοργάνωση ημερίδας για την ενημέρωση των μικρών παραγωγών. Ο πρ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας, κ. Ανδρέας Ζαγάκος, που επίσης παρέστη, τόνισε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας.

Στη φωτ. από το Επιμελ. Μεσσηνίας οι κ.κ πρ. Δ. Μανίατης ,ο πρ. εμπορ. τμηματ. Π.Γκρέκης και από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας οι κ.κ πρ. Α. Ζαγάκος, γ.γ Π. Χρυσομάλλης και οι εκπρόσωποι της WESTIA - ΣΚΕΑΝΑ κ.κ πρ. Γ. Κοτοπούλης, αντ. Σ. Στεργίου, γ.γ Ν. Αθανασόπουλος, Ν. Γεωργόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά