Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Ιουλίου

Κριός

Ο μήνας ξεκινά με ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, είτε σε επαγγελματικές, είτε σε οικογενειακές ή αισθηματικές, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα ήδη απ' τις προηγούμενες μέρες να βγάζει απ' τη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους δεν υπάρχει κοινός σκοπός ή κάτι βαθύτερο που να σας ενώνει. Μια όψη που προκαλεί και οικονομικές “μαύρες τρύπες”.

Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια όψη εκκαθαριστική για τις σχέσεις, και ίσως αυτές τις μέρες λέγονται ή αποκαλύπτονται πράγματα τα οποία σάς ωθούν στο τελείωμα δεσμών. Κυρίως σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, γνωστούς και δασκάλους βάλλονται. Προσοχή σε έμμονες ιδέες και σε εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Δυσκολεύει τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, οι οποία προκαλεί “μαύρες τρύπες”, ακόμα κι αν έχετε έσοδα. Εμπόδια σε πληρωμές κι αγοραπωλησίες. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να σας αφαιμάσσουν οικονομικά. Μια όψη που επίσης σας κάνει να βγάζετε ανθρώπους απ' τη ζωή σας με τους οποίους δεν έχετε ίδιες αξίες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, προκαλεί αυτές τις μέρες εμμονές αισθηματικές και οικονομικές. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, η οποία φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, ίσως κάποιοι δεσμοί ή συνεργασίες τελειώνουν, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την καχυποψία, τη ζήλια και τα συναισθηματικά “δράματα”.

Λέων

Είναι εποχή τελειωμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει αυτές τις μέρες ίσως επεισοδιακά κλεισίματα κύκλων. Αρκετά φαίνεται να είναι τα παρασκήνια, τόσο σε προσωπικές σχέσεις, όσο και στον εργασιακό χώρο. Σχέσεις απ' το παρελθόν σάς στοιχειώνουν. Εμμονές για θέματα υγείας – προσέξτε τη διατροφή σας.

Παρθένος

Φιλικές κι ερωτικές σχέσεις περνούν από ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Μια επιρροή που είναι πιθανό να προκαλεί “δράματα” μέσα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους ή στα αισθηματικά. Προσέξτε τη καχυποψία και μην είστε χειριστικοί, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά.

Ζυγός

Σας επηρεάζει έντονα η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες κάνει ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, προσωπικές κι επαγγελματικές, και πιθανόν να βγαίνουν απ' τη ζωή σας ορισμένα άτομα με τα οποία δεν υπάρχει σχέση ουσίας. Η όψη αυτή προκαλεί εκτός από συναισθηματικές, και οικονομικές εμμονές.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας αρέσκεται στα ξεκαθαρίσματα, γιατί γνωρίζει όσο κανένα άλλο ότι μετά από τελειώματα και ξεκαθαρίσματα έρχεται ανανέωση της ζωής. Έτσι και αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα γίνεται μια τέτοια εκκαθάριση στις σχέσεις, κυρίως με συγγενείς, δασκάλους, γείτονες, συμμαθητές, γνωστούς, ενώ δεν λείπουν κάποια “δράματα”, ή ακόμα και αποκαλύψεις.

Τοξότης

Αρκετές οι ίντριγκες αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία προκαλεί περιπλοκές στις σχέσεις, ενώ κάποια άτομα μπορεί να εισχωρούν παραπάνω απ' ότι πρέπει στη ζωή σας. Ζήλιες, καχυποψίες και κτητικότητες. Μια επιρροή που επίσης προκαλεί εμμονές κι εμπόδια ή “μαύρες τρύπες” σε οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως

Θέλουν προσοχή οι σχέσεις τώρα που κορυφώνεται η δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες μπορεί να “σκοτώνει” δεσμούς ή συνεργασίες, με ανθρώπους όμως που δεν υπήρχε κοινός στόχος και ίδια θέλω. Προσέξτε να μην είστε χειριστικοί με τους άλλους. Εμμονές αισθηματικές αλλά και οικονομικές. Σημαντικό “ξεζούμισμα” οικονομικό.

Υδροχόος

Εργασιακές, οικογενειακές και άλλες σχέσεις περνούν από ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κλείνει και ορισμένα κεφάλαια. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, ενώ κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να διογκώνονται και να γίνονται αιτία περιπλοκών. Προσοχή σε παρασκήνια και σε δυσάρεστο κλίμα στη δουλειά. Δεν λείπουν οι οικονομικές δυσκολίες.

Ιχθύες

Εμπόδια και ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις προκαλεί αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, πιθανόν να αποκαλύπτονται μυστικά ή κρυφές προθέσεις, ενώ δεν λείπουν οι ίντριγκες και η έλλειψη εμπιστοσύνης. Επίσης επηρεάζονται οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή με άτομα μέσα από ομάδες, συλλόγους, κόμματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being