Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

EURO 2016: Ανοίγει με ντέρμπι ο χορός των προημιτελικών

EURO 2016: Ανοίγει με ντέρμπι ο χορός τω...

Πορτογαλία και Πολωνία μάχονται για ένα εισιτήριο

Το πρώτο από τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης στο Euro 2016, διεκδικούν το βράδυ της Πέμπτης (30/7 22:00)  η Πολωνία με την Πορτογαλία στη Μασσαλία.

Όλα είναι έτοιμα στην Μασσαλία, για την πρώτη μάχη της προημιτελικής φάσης του Euro 2016 με το μενού να περιλαμβάνει μια αληθινή τιτανομαχία.

Με «φόντο» το μαγικό εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά, Πολωνία και Πορτογαλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους (22.00 ΕΡΤ) σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να πέσουν κορμιά.

Άλλωστε, τόσο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, όσο και εκείνη του Άνταμ Νοβάλκα, έχουν επιλέξει να δώσουν έμφαση στην αμυντική λειτουργία τους, δείχνοντας μέχρι τώρα ευλαβική προσήλωση στην τακτική.

Σίγουρα, η κούραση αποτελεί έναν παράγοντα για τις δύο ομάδες και κατά πόσο θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ματς, αφού τόσο η Πολωνοί, όσο και οι Πορτογάλοι προέρχονται αμφότεροι από ματς που πήγαν στην παράταση. Ωστόσο, όταν μιλάμε για ένα ματς με τεράστιο διακύβευμα, η κούραση πάει σε δεύτερη μοίρα, αφού εκεί μετράει η ψυχή.

Ψυχή, που έδειξε σε υπερθετικό βαθμό η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, στον προημιτελικό απέναντι στην Κροατία. Η ψυχολογία είναι με την ομάδα του Σάντος, αφού άφησε εκτός διοργάνωσης μια ομάδα που θεωρούνταν φαβορί.

Από την άλλη η Πολωνία στη Γαλλία, ζει το δικό της ξεχωριστό παραμύθι. Ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του, χρειάστηκε να περάσουν την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι στους «16» απέναντι στην Ελβετία, για να οδηγηθούν στους «8». Μάλιστα, έχουν καταφέρει να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση, χωρίς να πάρουν τα αναμενόμενα, από τον σούπερ σταρ και ηγέτη τους, Ρόμπερ Λεβαντόφσκι.

Στα αγωνιστικά, οι Πολωνοί θα παραταχθούν με τον Φαμπιάνσκι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, μιας και ο Σέζνι είναι τραυματίας, ενώ επιστρέφει ο Καπούτσκα που εξέτισε την τιμωρία του. Αμφίβολος είναι ο Ματσίνσκι.

Από την άλλη ο Φερνάντο Σάντος, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα απουσιών και θα παρατάξει την ομάδα του με τον γνωστό τρόπο. Άλλωστε, η μανιέρα του είναι γνωστή και δύσκολα θα την απαρνηθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EURO 2016: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports