Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία - 53χρονος συνταξιούχος αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του

Τραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία - 53χρονος ...

Αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη και έχει συγκλονίσει την κοινότητα Μηλιές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Σύμφωνα με το σάιτ patrisnews, ένας συνταξιούχος αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του στρέφοντας και πυροβολώντας τον εαυτό του με μια κυνηγετική καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, το συμβάν έγινε συνέβη περίπου στις 4.30 το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουνίου 2016.

Ο 53χρονος συνταξιούχος αστυνομικός βγήκε στην αυλή του σπιτιού του κρατώντας μια κυνηγετική καραμπίνα στα χέρια του και κατόπιν προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Μάλιστα ο αυτόχειρας δεν ξεψύχησε αμέσως και προκειμένου να συμβεί αυτό χρησιμοποίησε και μαχαίρι για να δώσει οριστικό τέλος στη ζωή του.

Λίγες στιγμές αργότερα η πεθερά του αντιλήφθηκε τι συνέβη και άρχιζε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Σύντομα στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν γείτονες που κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 53χρονο, ο οποίος ώστόσο ήταν ήδη νεκρός.

Να σημειωθεί πως ο 53χρονος ήταν μόνιμος κάτοικος Αθήνας, παντρεμένος με δυο παιδιά και επισκεπτόταν συχνά τις Μηλιές της Αρχαίας Ολυμπίας.

Πηγή - patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις