Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αγρίνιο:Σάλος στις εκλογές της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ- Βρέθηκαν περισσότερα ψηφοδέλτια από τους ψηφίσαντες! Σταμάτησε η καταμέτρηση

Αγρίνιο:Σάλος στις εκλογές της Νομαρχιακ...

Διεκόπη η διαδικασία

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ καθώς κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή νέου Δ.Σ. διαπιστώθηκαν παρατυπίες οι οποίες υποχρέωσαν την εφορευτική επιτροπή να διακόψει την καταμέτρηση των ψήφων στο Αγρίνιο. Πιο συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι μέσα στην κάλπη υπήρχαν περισσότερα ψηφοδέλτια από εκείνα που αναμένονταν σύμφωνα με την καταγεγραμμένη λίστα όσων είχαν προσέλθει για να ψηφίσουν.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και αμέσως μέλη της εφορευτικής επιτροπής επικοινώνησαν με την Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) του κόμματος στην Αθήνα. Μετά από τα όσα ειπώθηκαν η επιτροπή αποφάσισε να σταματήσει την καταμέτρηση, να σφραγίσει την κάλπη και να στείλει στην ΕΚΑΠ όλα τα στοιχεία προκειμένου εκείνη πλέον ν’ αποφασίσει τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Σε σχετική ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τα όσα συνέβησαν αναφέρονται τα εξής:

«Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Αγρίνιο, κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε  απόκλιση των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη σε σχέση με τον αριθμό των ψηφισάντων που είχαν καταγραφεί στην αντίστοιχη λίστα.

Αμέσως επικοινωνήσαμε με την ΕΚΑΠ και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρό της συν. Βαγγέλη Αργύρη προβήκαμε σε διακοπή της διαδικασίας καταμέτρησης και σε σφράγιση της κάλπης.

Το σύνολο των ψηφοδελτίων, του εκλογικού καταλόγου, της λίστας ψηφισάντων και του γενικότερου υλικού που είχε στη διάθεσή της για να διεξάγει τις εκλογές η εφορευτική επιτροπή, εστάλη απευθείας στην ΕΚΑΠ, η οποία πλέον και έχει την ευθύνη για να αποφασίσει επί του συμβάντος και της διαδικασίας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις