Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αμαρένα, Λίλα Πάουζε, Τιραμισού ή Λέμον Πάι...;

Αμαρένα, Λίλα Πάουζε, Τιραμισού ή Λέμον Πάι...;

Ολόφρεσκο απολαυστικό παγωτό, φτιαγμένο με αγνά υλικά

Ό,τι μα ό,τι κι αν δοκιμάσεις από τα χεράκια του κύριου Αντώνη, είναι όχι μόνο πραγματική απόλαυση, αλλά και εξαιρετικής ποιότητας. Είναι απαράβατος ο κανόνας που ακολουθεί πιστά εδώ και πολλά χρόνια, να χρησιμοποιεί μόνο αγνά υλικά και τις καλύτερες πρώτες ύλες για τα γλυκά του. Ακόμα κι αν δεν το ξέρεις, με το που δοκιμάζεις, καταλαβαίνεις κατευθείαν τη διαφορά! Τρως γλυκό φτιαγμένο με την τέχνη του έμπειρου ζαχαροπλάστη και με την ποιότητα του σπιτικού... ό,τι καλύτερο δηλαδή!

Μας ξετρέλανε όλο τον Χειμώνα με τα γλυκά του και δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε ανάμεσα σε λαχταριστά γαλακτομπούρεκα, προφιτερόλ "κόλαση", την καλύτερη κυριολεκτικά πάβλοβα και τα πιο "αμαρτωλά" μπανόφι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ... Είναι δυνατόν να μας άφηνε καλοκαιριάτικα χωρίς παγωτό;... Τα ψυγεία του γέμισαν με παγωτά, σε κάθε μορφή! Παγωτίνια σε πολλές παραλλαγές, τούρτες παγωτό και φυσικά παγωτό χύμα, σε χωνάκι, σε κυπελλάκι ή σε... οικογενειακό μπωλ, για να κάνουμε τους δικούς μας συνδυασμούς. Δοκιμάσαμε απολαυστική γεύση αμαρένα, μοναδική λίλα πάουζε που στην αρχή αντιμετωπίζαμε διστακτικά αλλά μια κουταλιά μόνο ήταν αρκετή για να ξετρελάνει τον ουρανίσκο, πολύ ιδιαίτερες γεύσεις λέμον πάι και τιραμισού και τα κλασικά πλέον στρατσιατέλα και κούκις αλλά σε μια εκδοχή με πολύ... πλούσιο υλικό, ήταν μόνο η αρχή! Οι γεύσεις των παγωτών ανανεώνονται συνεχώς και θα επανέλθουμε...

Το σίγουρο είναι ότι στις "Γλυκοτεχνίες" του κύριου Αντώνη, ξέρεις ότι θα απολαύσεις το πιο αγνό και το πιο μερακλίδικο παγωτό που έχεις δοκιμάσει ποτέ!



"Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλυκά"

Μουρούζη & Νόρμαν 50

Τηλ.: 2610 437003

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά