Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

EURO 2016: Η Ουγγαρία νίκησε την Αυστρία

EURO 2016: Η Ουγγαρία νίκησε την Αυστρία

Οι Ούγγροι ήταν καλύτεροι

Η Ουγγαρία ξεκίνησε με νίκη στην πρώτη αναμέτρηση του έκτου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Μαγυάροι επιβλήθηκαν με 2-0 της Αυστρίας και έγιναν φαβορί για μια θέση στην πρώτη δυάδα και την πρόκριση.

Η νίκη των Ούγγρων ήταν δίκαιη, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε μεν καλύτερα στον αγώνα και έβγαλε μεγαλύτερη ενέργεια, αλλά προϊόντος του χρόνου η απόδοσή της άρχισε να φθίνει. Το παιχνίδι (στο Μπορντό) ξεκίνησε με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Αυστρία, όταν μόλις στο 38ο δευτερόλεπτο το σουτ του Αλάμπα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κίραλι.

Στη συνέχεια οι Ούγγροι ισορρόπησαν και χωρίς να είναι απειλητικοί, τουλάχιστον δεν κινδύνεψαν, ενώ στο 43΄ είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους, με τον Ντζούτζσακ να πλασάρει από πλάγια και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 55΄ νέο μακρινό σουτ του Ντζούτζσακ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Άλμερ, αλλά στο 62΄ έγινε το 1-0, όταν από πάσα του Νέμεθ ο Σάλαϊ πλάσαρε υποδειγματικά.

Στο 66΄ ο Ντράγκοβιτς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους Αυστριακούς με παίκτη λιγότερο. Τελικά, τη μοίρα του αγώνα σφράγισε στο 87ο λεπτό ο Στίμπερ, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

EURO 2016: Πρόστιμο και αποβολή για την Ρωσία

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports