Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρεμιέρα δίπλα στο κύμα, στο σινέ Φλοίσβος έγινε για την ταινία «Florence: Φάλτσο Σοπράνο» -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πρεμιέρα δίπλα στο κύμα, στο σινέ Φλοίσβ...

Πρωταγωνιστεί μία εξαιρετική Μέριλ Στριπ, η οποία «ξεκουφαίνει» με τη φωνή της

Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα έκανε η νέα ταινία «Florence: Φάλτσο Σοπράνο» με πρωταγωνίστρια την πάντα σπουδαία Μέριλ Στριπ και μαζί της, τον Hugh Grant σε σκηνοθεσία του Stephen Frears (Η Βασίλισσα, Philomena) την περασμένη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στον πανέμορφο θερινό κινηματογράφο Σινέ Φλοίσβος στο Πάρκο Φλοίσβου του Π. Φαλήρου, στην Αθήνα.

Η βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ιστορία της Florence Foster Jenkins, της σοπράνο του περασμένου αιώνα που πίστευε ότι θα μπορούσε να γίνει η μεγαλύτερη τραγουδίστρια του κόσμου, αλλά η φωνή της ήταν εντελώς φάλτσα, σκόρπισε το γέλιο, αλλά και τη συγκίνηση στον κατάμεστο κινηματογράφο.

Πλήθος προσωπικοτήτων έδωσαν το παρών στη μεγάλη βραδιά, ανάμεσά τους η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, οι ηθοποιοί Κατερίνα Τσάβαλου και Παναγιώτης Μπουγιούρης, η ερμηνεύτρια Βίκυ Καρατζόγλου, ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο Άλεξ Κάβδας, η Λυδία Παπαϊωάννου, ο Σπύρος Μαργαρίτης με την Τζένη Μελιτά και ο Γιάννης-Cartoon Dandy-Τσιούλης.

Παρόντες ήταν και αρκετοί από τους διαγωνιζόμενους του 4ου X Factor του καναλιού Σκάι, ανάμεσά τους οι Stereo Soul, η Τάνια Μπρεάζου, ο Πιλάτος Κουνατίδης, ο Αντώνης Φωκάς που αποχώρησε την περασμένη Κυριακή από το τραγουδιστικό σώου, ο Ανδρέας Λέοντας, η Χριστιάννα Μπουνιά και ο Ίαν Στρατής.

H Feelgood Records, ως η εκπρόσωπος δισκογραφική εταιρία της Sony Music Entertainment στην Ελλάδα, θα εντάξει στο δυναμικό της τον μεγάλο νικητή που θα προκύψει από τον τελικό του δημοφιλούς talent show την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Η ταινία:

Η καλύτερη ηθοποιός στον κόσμο υποδύεται τη χειρότερη τραγουδίστρια στον κόσμο. Η 3 φορές βραβευμένη με Όσκαρ Meryl Streep ενσαρκώνει τη Florence Foster Jenkins, μια τουλάχιστον κακόφωνη, καλτ τραγουδίστρια όπερας που «μεσουράνησε» στη Νέα Υόρκη τις δεκαετίες του ’30 και του ’40. Η ξεκαρδιστική, αλλά και συγκινητική αυτή ταινία βασίζεται σε πραγματική ιστορία, στο πλευρό της πρωταγωνίστριας εμφανίζεται επάξια ο απολαυστικός Hugh Grant (Notting Hill) ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βρετανός κινηματογραφικός δημιουργός Stephen Frears (The Queen).

Η κοσμική Νεοϋορκέζα Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) πιστεύει πως είναι το αηδόνι της όπερας ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς φάλτσα. Ο σύζυγος και ατζέντης της, St Clair Bayfield (Hugh Grant), ένας Άγγλος αριστοκράτης και ηθοποιός, συντηρεί αυτή της την ψευδαίσθηση. Όταν η Florence αποφασίζει να δώσει κονσέρτο στο θρυλικό Carnegie Hall το 1944, ο St Clair ξέρει ότι καλείται να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του.

Η ταινία που την περιμένουμε και στην Πάτρα, θα βγει από την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στους κινηματογράφους σε διανομή από την εταιρεία Feelgood.

*Οι φωτό από την πρεμιέρα του φιλμ, μας εστάλησαν από την εταιρεία διανομής Feelgood.

Η Μέριλ Στριπ ως η χειρότερη σοπράνο στον κόσμο - Από 16 Ιουνίου η ταινία "Florence: Φάλτσο Σοπράνο" στην Ελλάδα

Ο Σπύρος Μαργαρίτης με την Τζένη Μελιτά.

Ο Σπύρος Μαργαρίτης με την Τζένη Μελιτά.

Ο Σπύρος Μαργαρίτης με την Τζένη Μελιτά.

Οι Παναγιώτης Μπουγιούρης και Κλέλια Μενελάου.

Οι Παναγιώτης Μπουγιούρης και Κλέλια Μενελάου.

Οι Παναγιώτης Μπουγιούρης και Κλέλια Μενελάου.

Η Λυδία Παπαιωάννου.

Η Λυδία Παπαιωάννου.

Η Λυδία Παπαιωάννου.

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Βίκυ Καρατζόγλου.

Η Βίκυ Καρατζόγλου.

Η Βίκυ Καρατζόγλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight