Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένα εκπαιδευτικό κιτ ρομποτικής χάρισε ο ΣΕΒ Πελοποννήσου & Δυτ. Ελλάδας στην ομάδα «Techno Talos» του 7ου ΕΠΑΛ

Πάτρα: Ένα εκπαιδευτικό κιτ ρομποτικής χ...

Πολλές οι διακρίσεις για την ομάδα του σχολείου

Ο Πρόεδρος, καθηγητής Κλεομένης Μπάρλος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος υποδέχτηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου την  ομάδα «Techno Talos» του 7ου ΕΠΑΛ Πατρών/ 1ο Ε.Κ. Η ομάδα «Techno Talos» του 7ου ΕΠΑΛ Πατρών/ 1ο Ε.Κ. αποτελείται από τους μαθητές Παναγιώτη Αρβανιτάκη ,  Ζώη Αναστασόπουλο  και  Χρήστο Κριλή, οι οποίοι μαζί με τον εκπαιδευτή τους καθηγητή πληροφορικής κ. Ευάγγελο Τσουραμάνη.

Πρόσφατα, ταξίδεψαν στο Κατάρ για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής WRO 2015 στην κατηγορία Open High School, που είχε σαν κεντρικό της θέμα το «Ρομποτικοί Εξερευνητές», εκπροσωπώντας την Πάτρα ανάμεσα σε εκατοντάδες ομάδες, προερχόμενες από σχολεία, από διάφορα μέρη του κόσμου.

Επίσης έχουν συμμετάσχει και στον  2o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιχνιδιού στο προγραμματιστικό περιβάλλον Scratch, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας  κερδίζοντας το  3ο και μοναδικό για την Πάτρα βραβείο για το Ball Game  ανάμεσα από έργα 358 μαθητών στο σύνολο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ,ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. αφού συνεχάρησαν τα παιδιά της ομάδος και τον εκπαιδευτή τους για τις επιτυχίες τους , πρόσφεραν στην Ομάδα «Techno Talos» του 7ου ΕΠΑΛ Πατρών/ 1ο Ε.Κ. ένα εκπαιδευτικό κιτ ρομποτικής, ευχόμενοι καλή επιτυχία  στον 4ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στον οποίο θα διαγωνιστούν με θέμα: «Τα ρομπότ στην μείωση της διαχείρισης των ανακυκλώσιμών αποβλήτων».

Επίσης θα συμμετέχουν και στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, η οποία φέτος θα διεξαχθεί  στο Νέο Δελχί της Ινδίας, 25-27 Νοεμβρίου 2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις