Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

GUCCI RESORT 2017: ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ STYLING ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΧΑΓΙΕΚ, ΚΑΣΙΡΑΓΚΙ ΣΤΟ WESTMINSTER ABBEY

GUCCI RESORT 2017: ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To Mιλάνο πήγε Λονδίνο κι εκκλησιάστηκε

Φανατικός αγγλόφιλος, μεγάλος θαυμαστής της Τζέην Οστιν και της Βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε ο δημοφιλέστατος πλέον στη βιομηχανία της μόδας Alessandro Michele, ηνίοχος του πολύ ανανεωμένου και trendy οίκου Gucci. Χθες Πέμπτη επέδειξε τη resort-cruise (προ-εαρινή) σειρά του 2017 στο εμβληματικό λονδρέζικο ναό-αξιοθέατο Westminster Abbey του Λονδίνου επενδύοντας στο τρελά «πειραγμένο» vintage british style. Σάλμα Χάγιεκ, Σαρλότ Κασιράγκι με τη νύφη της Τατιάνα Σαντο Ντομίνγκο, Ελ Φάνινγκ, Αλέξα Τσανγκ, Τζόρτζια Μει Τζάγκερ, Κορίν Ρόιτφιλντ δεν έλειψαν από το γεγονός.

Aνδρες και γυναίκες μοντέλα έγιναν βρετανοί της Gucci στυλιστικής φαντασίας. «Mπλέχτηκαν» χαρούμενα και δημιουργικά όλα τα στοιχεία της αγγλικής ενδυματολογικής και πολιτισμικής κουλτούρας στον υπερθετικό.

Είδαμε την αγγλική σημαία σε πουλόβερ και παπούτσια. Σκοτσέζικα καρό μαζί με αθλητικά ριγέ και στρατιωτικό βεστιάριο, παραστάσεις με κατοικίδια, εμπριμέ εγγλέζικης πορσελάνης, seventies καπέλα, αρβύλες , ροκ μποτάκια και δετές πλατφόρμες με πελώριους ριγέ πάτους, μαντήλια στο κεφάλι όπως τα φοράει η βασίλισσα, τουαλέτες τύπου Westwood,  τεράστια σκουλαρίκια, άπειρα φρου-φρου γαρνιρίσματα μαζί με μεγάλες  μπουτονιέρες και φιόγκους. Τα ετερόκλητα καρτουνίστικα χτενίσματα, τα μπλε κραγιόν  και τα πολλά διαφορετικά γυαλιά μας ζάλισαν. Οι νέες εκδοχές της πασίγνωστης τσάντας Dionysous επίσης. Ανάμεσα στα τοπ μόντελς ήταν οι παλιές δόξες της βρετανικής μόδας Eριν Ο Κόνορ και Τζακέτα Γουίλερ.

Οι διάσημες καλεσμένες φορούσαν τα ρούχα της νέας συλλογής για το επόμενο έτος και άλλαξαν μετά για το πάρτι. Τα media υπογραμμίζουν πως πρώτη φορά η εκκλησία του Westminster φιλοξενεί σόου μόδας και μάλιστα ιταλικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View