Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λιποθυμίες, ένταση και αστυνομία στη διανομή τροφίμων σε απόρους - Χαμός για λίγο κοτόπουλο, φρούτα και απορρυπαντικά... ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Λιποθυμίες, ένταση και αστυνομία στη δια...

Στη Θεσσαλονίκη

Θλιβερές εικόνες στη Θεσσαλονίκη στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ όπου βρίσκεται σε εξέλιξη  διανομή τροφίμων με χιλιάδες άπορους που περιμένουν στην ουρά για μια σακούλα τρόφιμα και λίγο κοτόπουλο, να σπρώχνονται και να φωνάζουν για να προχωρήσουν. Χαμένα δειχνουν να τα έχουν οι υπεύθυνοι της διανομής.

Άτομα λιποθύμησαν από την εξάντληση και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

 

Μάλιστα, έχουν "σπάσει" τουλάχιστον τρεις φορές τα προστατευτικά κυκλυδώματα, προκειμένου να περάσουν. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις για να ρυθμίσουν την κατάσταση.

Η συγκεκριμένη διανομή τροφίμων στους άπορους, γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η ενημέρωση των δικαιούχων του προγράμματος πραγματοποιείται από κάθε Εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης, με κάθε πρόσφορο μέσο (ΜΜΕ, SMS, τηλέφωνα, κ.ά.) Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευσή τους είναι αναγκαίο να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν παραλαμβάνουν αυτοπροσώπως τα είδη. Στο δήμο Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν 9.196 άτομα με sms.

thestival.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις