Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Σουπερλίγκ: Στα προκριματικά του Τσάμπιο...

Ο δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Το 1-1 με τον Παναθηναϊκό έδωσε στον «Δικέφαλο» την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στα προκριματικά του Champions League μετά από τρία χρόνια! Μετά από ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε, ο Δικέφαλος κατάφερε να κρατήσει το αήττητο στα φετινά πλέι οφ και να τερματίσει πρώτος , παίρνοντας το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά  του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγώνα με διάθεση να γίνει από την αρχή το αφεντικό της αναμέτρησης, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με τον Ροντρίγκες στο 18΄, όμως ένα τυχερό γκολ του Λουντ (κόντραρε η μπάλα στο πόδι του Βίτορ και άλλαξε πορεία) έφερε και πάλι το ματς σε ισορροπία και γέμισε με άγχος του παίκτες του Δικεφάλου.

Ο Παναθηναϊκός, με την εμπειρία του δεν έπαψε να είναι σε κανένα σημείο του αγώνα απειλητικός. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, με τρομερή απόκρουση του Γλύκου σε σουτ του Πέτριτς μέσα από την περιοχή, απόκρουση του Μολέδο με το κεφάλι σε σουτ του Ροντρίγκες και την τελευταία φάση να γίνεται από τον τερματοφύλακα του Παναθηναικού, Λουκ Στιλ με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Το τελευταίο σφύριγμα του Αρετόπουλου βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν έξαλλα, κάποιους από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να διαμρτύρονται χλιαρά στον Αρετόπουλο και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και να τους… γδύσουν. Στα αξιοσημείωτα το χειροκρότημα από τα επίσημα προς τον Ιβαν Σαββίδη που πανηγύριζε στην σουίτα του.

Γκολ: Ροντρίγκες 17', Λουντ 26'

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Λέοβατς (Σκόνδρας 67'), Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Πέλκας (Κοροβέσης 60'), Ροντρίγκες και Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 80')

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπεντ (Βλαχοδήμος 75'), Εβαντζελίστα (Μπουμάλ 63'), Λέτο και Κλωναρίδης (Πέτριτς 80')

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ στην Τούμπα-Φινάλε στα πλέι-οφ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports