Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Το κάλεσμα της ΕΑΠ στους Πατρινούς φιλάθλους

Μπάσκετ: Το κάλεσμα της ΕΑΠ στους Πατριν...

Για το σημερινό παιχνίδι με την Αχαγιά '82

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΕΑΠ θα αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ την αντίστοιχη της Αχαγιάς ' 82, σε έναν αγώνα που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Για το σημερινό παιχνίδι οι υπεύθυνοι της ΕΑΠ κάνουν κάλεσμα στους φιλάθλους τους.

Αναλυτικά: "Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. προσκαλεί τους φίλους του Μπάσκετ την Δευτέρα 30/5/2016 και ώρα 21:15 στο κλειστό γυμναστήριο μας, για να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα και την στέψη του πρωταθλητή της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Σ’ ένα αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον με την ομάδα μας να παραταχθεί πλήρης στο παρκέ, φιλοξενώντας την μαχητική και έμπειρη ομάδα ΑΧΑΓΙΑ ΄82.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σ’ όλους τους συντελεστές (αθλητές, προπονητές, παράγοντες και Διαιτητές), πιστεύουμε ότι θα συμβάλουν να απολαύσουμε έναν αγώνα Διαφήμιση για το τοπικό Μπάσκετ, και ο καλύτερος δίκαια, να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Παράλληλα καλούμε τους οπαδούς μας, να συμβάλουν στην προσπάθεια των αθλητών μας και του τεχνικού επιτελείου κατακλύζοντας τις κερκίδες του κλειστού, με το ζεστό χειροκρότημα τους να στηρίξουν στην επιτυχία και την υλοποίηση των στόχων μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Παναχαϊκής με την ΕΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports