Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Μύγας

Ποδόσφαιρο: Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ...

Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση του Παναιτωλικού

Την ώρα που το όνομά του ακούγεται όλο και περισσότερο για μεγάλες ομάδες, κυρίως τον Παναθηναϊκό, ο Παναιτωλικός φρόντισε να ανταμείψει τον Γιώργο Μύγα με νέο συμβόλαιο!

Η ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε είναι αυτή που έκανε... άντρα τον Γιώργο Μύγα στον Παναιτωλικό. Καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα σε θέση δεξιού μπακ, έγραψε 19 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα και με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Όλο αυτό έκανε τις μεγάλες» ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον προς τον νεαρό διεθνή με την Ελπίδων! Έτσι στο Αγρίνιο φρόντισαν να... μαγειρέψουν πριν πεινάσουν.

Το συμβόλαιο του Μύγα έληγε το 2017 και σήμερα επεκτάθηκε με 2 χρόνια ακόμη. Η επιβράβευση ήρθε προς τον παίκτη και στο οικονομικό σκέλος, αλλά και η ομάδα... έδεσε ως το 2019 ένα περιουσιακό της στοιχείο, που σαφώς αν έρθει πρόταση θα διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε σήμερα σε  επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του Γιώργου Μύγα έως τον Ιούνιο του 2019, αναπροσαρμόζοντας και τους όρους του προς όφελος του ποδοσφαιριστή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Παίκτης του Παναιτωλικού και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Κούσας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports