Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Φιέστα ανόδου στην Λάρισα-Κατάμεστο το Αρένα

Φούτμπολ Λιγκ: Φιέστα ανόδου στην Λάρισα...

Η Λάρισα επιβλήθηκε των Χανίων με 3-0 στην γιορτή

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο "AEL FC Arena", καθώς οι "βυσσινί" είχαν τη φιέστα ανόδου κι επιστροφής τους στη SuperLeague.

Σχεδόν 13.000 οπαδοί βρέθηκαν στο γήπεδο της Λάρισας, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να φορούν μπλούζες της δράσης "Save Moras", μη κερδοσκοπική οργάνωση στη μνήμη του Δημήτρη Μόρα, αδερφού του Βαγγέλη (διεθνούς Έλληνα κεντρικού αμυντικού και πρώην παίκτη της ΑΕΛ που ήταν παρών στο γήπεδο), ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Μπορεί η ΑΕΛ να είχε αλλαγές, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να πιέσει με την σέντρα τα Χανιά, ψάχνοντας το γκολ που θα… άνοιγε τον χορό.

Αυτό, όμως, δεν ήρθε παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαν οι «βυσσινί», με τον Μαρουκάκη να δοκιμάζει πολλές φορές το πόδι του, αλλά να μη μπορεί να βρει δίχτυα, είτε γιατί αστοχούσε, είτε γιατί έβρισκε απέναντί του τον Πρίφτη, που όποτε χρειάστηκε τον «νίκησε».

Ότι δεν έκανε ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ, όμως, κατάφερε να το δημιουργήσει, αφού από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων.

Ήταν το 35ο λεπτό, όταν μετά από προσωπική ενέργεια του Μαρουκάκη, που έμεινε όρθιος και γύρισε την κατάλληλη στιγμή για τον Βαρέλα, που απλά έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία των Χανίων.

Το γκολ, δεν άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης, με την ΑΕΛ να μην επαναπαύεται και να πιέζει. Απόρροια αυτού, ήταν και το δεύτερο γκολ, με τον Καπό να πιέζει ακόμα μία φορά ψηλά και να δικαιώνεται.

Στο 40’ συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος επιθετικός της ΑΕΛ κατάφερε να κλέψει την μπάλα από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και να φύγει μόνος του στην κόντρα, με τον Πρίφτη να μη μπορεί να αποσοβήσει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ είχε και πάλι τον έλεγχο, όμως η πίεση δεν ήταν αντίστοιχη με το πρώτο ημίχρονο. Οι «βυσσινί» όσο περνούσε η ώρα, κατέβασαν ταχύτητα, χωρίς, βέβαια, να σταματήσουν να ψάχνουν το γκολ.

Ο Μαρουκάκης ήταν και πάλι ο πιο κινητικός, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να νικήσει τον Πρίφτη, που και πάλι δεν τον άφηνε με… τίποτα να βρει δίχτυα. Στις καθυστερήσεις, όμως, ήρθε η… εκδίκηση.

Σε μία μπαλιά του επιθετικού της ΑΕΛ, ο τερματοφύλακας των Κρητικών έκανε την γκάφα του αγώνα και κατάφερε να χάσει την μπάλα. Αυτή στρώθηκε στον Πάτο, που δε θα μπορούσε να αστοχήσει σε κενή εστία, γράφοντας έτσι το τελικό 3-0, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για τους «βυσσινί».

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Σουλιώτης, Μασούρας, Κοντοχρήστος (80' Πάτο), Βέρτζος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα (57' Χοτζάλι), Ροβίθης (57' Λαμπρόπουλος), Καπός, Μαρουκάκης.

ΧΑΝΙΑ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Παλιάτσιος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Καμινιώτης, Ρίκκα, Χατζηλιάδης, Τσούτσης, Γκέσιος (Μ. Νύκταρης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Επέστρεψε στην Σουπερλίγκ η Λάρισα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports