Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπιτς χάντμπολ: Στα ημιτελικά ο Γεωργίου με τον ΓΑΣ Κιλκίς Αcropolis

Μπιτς χάντμπολ: Στα ημιτελικά ο Γεωργίου...

Έτοιμος για νέες διακρίσεις ο αθλητής της Ακαδημίας των σπορ

 

Ο ΓΑΣ Κιλκίς Αcropolis που αγωνίζεται ο Πατρινός Κανέλλος Γεωργίου, αλλά και ο Σπάρτακος εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά του EBT finals 201.

Ολοκληρώθηκε και η 2η ημέρα της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ (EBT finals 2016) στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Οι δύο ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν ο ΓΑΣ Κιλκίς Αcropolis και ο Σπάρτακος προκρίθηκαν στους «4» και αύριο το πρωί θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στους τελικούς.
Στο τουρνουά των γυναικών ο Σπάρτακος ήταν καταιγιστικός σημειώνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και κέρδισε την πρωτιά στον 2ο όμιλο με 8 πόντους.

Η ομάδα της Μαρίας Καραντώνη θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ολλανδική Westsite, η οποία κατέλαβε την 2η θέση στον 1ο όμιλο με 6 πόντους.

Στο τουρνουά των ανδρών ο ΓΑΣ Κιλκίς Αcropolis προκρίθηκε με περιπετειώδη τρόπο, αφού χρειάστηκε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα η ομάδα των Λαζαρίδη- Χαραλαμπάκη νίκησε την Algeciras, αλλά η ήττα της από την Dinamit, την έβαλε σε δύσκολη θέση.

Τελικά η νίκη της Camelot επί της Rossio έδωσε στον ΓΑΣ Κιλκίς Αcropolis την πρόκριση στην τριπλή ισοβαθμία με την Ισπανική και Πορτογαλική ομάδα.

Η ελληνική ομάδα θα παίξει σήμερα το πρωί με την Κροάτικη Detono Zagreb, η οποία είναι κάτοχος του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανέλλος Γεωργίου στο thebest.gr: "Στόχος μας η κορυφή της Ευρώπης"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports