Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To "αντίο" της Κατερίνας Γατοπούλου στον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο- Ο επικήδειος που εκφώνησε

To "αντίο" της Κατερίνας Γατοπ...

"Υπόδειγμα ζωντανό ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ σε όλα, για πάντα!"

Επικήδειο λόγο εκφώνησε η διοικήτρια του Καραμανδανείου Κατερίνα Γατοπούλου στην κηδεία του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου. Η κ. Γατοπούλου αναφέρει:

"Δεν είναι δυνατόν εμείς, το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, να μην αποχαιρετίσουμε με λόγια αναγνώρισης και σεβασμού όπως του πρέπει, τον Αγαπημένο μας Διοικητή , τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο. Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος του Νικολάου και της Χρυσάνθης, γεννήθηκε στην Πάτρα ακριβώς πριν 70 χρόνια, στις 10 Απρίλη.
Γέννημα-θρέμμα της πόλεώς μας, με Μικρασιάτικη καταγωγή, ορφανός από πολύ μικρός από Μητέρα -οιαδήποτε αναφορά στο όνομά της τον συγκινούσε σ'όλη του την ζωή- αυτοδημιούργητος κι εργαζόμενος από σπουδαστής, όλα συνετέλεσαν και σμίλευσαν την ήδη ευγενική του ψυχή , να γίνει ένας κατεξοχήν Άνθρωπος της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, της ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ και της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
Είχαμε την τύχη, να τον έχουμε Διοικητή στο Καραμανδάνειο,  που το λάτρεψε και τον λάτρεψε!
Μια εβδομάδα πριν έρθει ως Διοικητής, τον Μάιο του 2008, μου ζήτησε να διαβιβάσω στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου ότι "'έρχομαι στο Καραμανδάνειο με πολλή αγάπη στην καρδιά μου!", όπως είπε χαρακτηριστικά.
Αυτός υπήρξε ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος! Διοίκησε με πολλή αγάπη, με ήθος σπάνιο και αδαμάντινη εντιμότητα, χρηστά και με βαθιά αποδεδειγμένα Δημοκρατικά αισθήματα προς όλους, ανεξαιρέτως που ανήκαν πολιτικά ή κομματικά- αυτά ήσαν τόσο μικρά και ευτελή για το ΥΨΟΣ του!
Στο Καραμανδάνειο, στο οποίο διετέλεσε Διοικητής για δύο χρόνια ( Μάιος 2008- Μάιος 2010), έθεσε τα θεμέλια και δρομολόγησε την δημιουργία του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του Καραμανδανείου, επί Νομαρχίας του κ. Κατσικόπουλου. Υπήρξε ο Διοικητής, ο οποίος με την ευγενική του συμπεριφορά και την ανιδιοτέλεια του χαρακτήρα του, συγκινούσε συμπολίτες για δωρεές, θέτοντας έτσι την βαριά υποδομή και διεκπεραιώνοντας εν συνεχεία την εγκατάσταση του Αξονικού τομογράφου, έργο το οποίο αναβάθμισε και το Παιδιατρικό μας Νοσοκομείο και την Δημόσια Υγεία στην ευρύτερη περιοχή. Με δωρεές επίσης κατασκεύασε το στέγαστρο στο parking των αυτοκινήτων κλπ.
Είχα την τιμή να συνεργαστώ -όπως όλοι μας- άριστα μαζί του, ως Ιατρός και Διευθύντρια στο Καραμανδάνειο , στο οποίο κάθε πρωί επί δύο χρόνια καλοχαιρετούσε όλους τους εργαζόμενους, απλός, ζεστός, χαμογελαστός και τόσο ανθρώπινος, με ένα μόνιμο ερώτημα ''όλα καλά, υπάρχει κάποιο πρόβλημα?'', για να προθυμοποιηθεί να το επιλύσει.
Για το Καραμανδάνειο, στο τηλεφώνημά μου στα τελευταία του γενέθλια, ένα μήνα πριν, ενδυνάμωσε η φωνή του, αναπτερώθηκε το ενδιαφέρον του, εξέφρασε για άλλη μία φορά την αγάπη του!
Τώρα που η Πάτρα, ο Νομός, η κοινωνία μας ορφάνεψαν από έναν αληθινό Άρχοντα, από την Ευγένεια, το Ήθος, την Εντιμότητα, που όλα τα συνδύαζε ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος με γνώμονα τον Άνθρωπο και έχοντας σκοπό το κοινό Καλό,
καταθέτουμε κι εμείς, ως Καραμανδάνειο, στα πολυαγαπημένα του αδέλφια και ανήψια, σε όλους τους οικείους του,τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια,
και γνωρίζοντας ότι η αγνή Ψυχή του έγινε μία πανέμορφη Χρυσαλίδα στην γειτονιά των Αγγέλων,
λέμε με δέος και σεβασμό,
κι αν ''έφυγες'', παραμένεις στην καρδιά μας και στο μυαλό μας, Υπόδειγμα ζωντανό ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ σε όλα, για πάντα!"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις