Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΡΕΥΝΑ-«ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ»: ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (ΛΙΣΤΑ & ΦΩΤΟ)

ΕΡΕΥΝΑ-«ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ»: ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ποιός σε απειλεί David;

Σας έχουμε «δωράκι»! Ψάξαμε, ξαναψάξαμε, διαβάσαμε, μελετήσαμε και καταλήξαμε στα best male models της εποχής μας, έτσι για να καλλωπίσουμε τη στήλη και να ανεβάσουμε τη διάθεση (και τη λίμπιντο) των αναγνωστριών μας. Oσο κι αν δηλώνουμε ανυποχώρητες προς το εκτόπισμα του David Gandy, εντοπίσαμε πολλούς κυρίους πανάξιους για τη λίστα, αφού η εικόνα, το βιογραφικό και οι καλές δουλειές στη βιομηχανία της χρυσής, στυλιζαρισμένης ματαιότητας συναγωνίζονται σήμερα με τη δημοτικότητα, τα κέρδη και την επιρροή στο διαδίκτυο. Θυμάστε τότε που χαζεύαμε τους αλλοτινούς ωραίους Κάμπερον Αλμπόρζιαν, Μαρκ Βαντερλου, Μάρκους Σέκενμπεργκ  αλλά και τον Αντώνη Φραγκάκη να σεργιανίζει με τη Κλόντια Σίφερ; Σήμερα οι διάδοχοι είναι ανώτεροι και περισσότεροι...

1.SEAN O PRY

Το νούμερο ένα.O απόλυτος ορισμός του supermodel και πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο. Με γαλάζια, σκιστά μάτια πλάνα και πρόσωπο μοναδικό. O 26χρονος αμερικανός έχει ποζάρει για τους πάντες σε διαφημίσεις και φωτογραφίσεις και εμφανιστεί σε μουσικά βίντεο της Μαντόνα και της Τέιλορ Σουιφτ. Σαρώνει τα βραβεία ομορφιάς και σεξ απήλ των περιοδικών, ενώ η Vogue τον ανακήρυξε πέμπτο καλύτερο μοντέλο όλων των εποχών.

 

2.DAVID GANDY

Ο μεγαλύτερος και πιο αναγνωρίσιμος σταρ του επαγγέλματος και αδιαμφισβήτητη γυναικεία φαντασίωση. Αποκαλείται η «Ζιζέλ» του ανδρικού μόντελινγκ. (Τον βλέπεις και ερωτεύεσαι δηλαδή). O 36χρονος supermodel από το Εσεξ, καθιερώθηκε από την αρωματική καμπάνια των Dolce e Gabbana (στα βραχια με το λευκό μαγιώ) και από τα ομώνυμα σόου μέχρι που έγινε λεύκωμα. Μανιακός με το ντύσιμο, τα παλιά αυτοκίνητα και τα σκυλιά, συλλέγει βραβεία εμφάνισης και κομψότητας. Celebrity του Λονδίνου, έχει δικές του σειρές στα Marks & Spencer. Εμφανίστηκε στην τελετή των Ολυμπιακών του Λονδίνου και σε βιντεοκλιπ της Jlo. Καθιέρωσε το ανδροπρεπές macho πρότυπο ομορφιάς. Εχει θυελλώδη δεσμό με την τραγουδίστρια Μόλυ Κινγκ.

3.SIMON NESSMAN

O 26χρονος καναδός είναι κορυφαίο super model με εκπληκτικά γλυκό πρόσωπο και μεγάλες αδυναμίες το μπάσκετ και το σερφ. (Είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος του κόσμου κατά το Forbes, μετά τους Ο Pry και Gandy).  Εχει δουλέψει με τη fashion αφρόκρεμα της υφηλίου σε καμπάνιες και σόου. Καθιερώθηκε ως πρόσωπο του Armani, έπαιξε σε μουσικό βίντεο της Μαντόνα. Θες να τον «υιοθετήσεις».

4.JON KORTAJARENA

O 31χρονος Ισπανός από το Μπιλμπάο είναι πασίγνωστο μοντέλο και ηθοποιός. Ξεκίνησε ως πρόσωπο της καμπάνιας Just  Cavalli στα 18 του, συνεργάστηκε με Armani, Galliano, Dolce e Gabbana, Tom Ford κ.α σε σόου και διαφημίσεις, κατέκτησε διάφορα βραβεία και είναι όγδοο male model σε αποδοχές στον κόσμο κατά το Forbes. Δηλώνει πολύ ρομαντικός και βιβλιόφιλος, κάνει θραύση σε front row και red carpet. Τα ισπανικά media τον θέλουν ερωτευμένο με τον ηθοποιό Λιούκ Εβανς.

5. LUCKY BLUE SMITH

Μοντέλο-φαινόμενο και είδωλο του στυλ τελευταίας εσοδείας,  με σήμα κατατεθέν τα πλατινένια μαλλιά. Είναι 18χρονος  καλιφορνέζος ντράμερ ροκ μπάντας που ασχολήθηκε με τη μόδα από τα 12. Μέσα σε ένα χρόνο δεν προλαβαίνει τα εξώφυλλα, η Teen Vogue τον ανακήρυξε «Μodel of the Moment», ο Tom Ford  τον έχρισε πρωταγωνιστή της καμπάνιας του για να ακολουθήσουν αντίστοιχα συμβόλαια με Gap, Hilfiger, Levis, H&M. Είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο μοντέλο στο διαδίκτυο, τον ανέκρινε η Ελεν ντε Τζενέρις, έπαιξε σε βίντεο της Lady Gaga και ό,τι φοράει «πουλάει τρελά».

6. JAMIE DORNAN

Ο 34χρονος ιρλανδός κούκλος που εξελίχθηκε σε σταρ του Χόλιγουντ ενσαρκώνοντας τον σεξομανή Γκρέυ της πολύκροτης ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι». Αρχισε το μόντελινγκ για Abercrombie & Fitch και Dior, έβγαινε ραντεβού με την Κίρα Νάιτλι και εισέβαλε στο σινεμά κολάζοντας τη «Μαρία Αντουανέτα» της Σοφία Κόπολα. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.

7. EDWARD WILDING

Ο 21χρονος βρετανός Αδωνης από το Μάντσεστερ έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στα social media, ηγείται εκστρατείας ενίσχυσης των αστέγων, ποζάρει και περπατάει για Armani, Versace, Dolce e Gabbana, Η&Μ, Superdry αλλά θα προτιμούσε να είναι κηπουρός και να πίνει μπύρες με τον αδελφό του αντί να ποζάρει.

8. EVADNDRO SOLDATI

Mε εικόνα θερμόαιμου λατίνου, είναι ο έκτος πιο ακριβοπληρωμένος ωραίος παγκοσμίως. Ο 31χρονος βραζιλιάνος έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες Louis Vuitton, Valentino, Guess, Dolce e Gabbana,  λατρεύει τα ταξίδια και την capoeira.

9. OLLIE EDWARDS

O 34χρονος «αριστοκράτης» του μόντελινγκ είναι λονδρέζος και όγδοος κατά το Forbes σε κέρδη. Διάσημος ως φιγούρα του Ralph Lauren, πρωτοστατεί σε κυριλέ καμπάνιες με κοστούμια και κομψή σπορ αμφίεση της high society.

10. TYSON ΒALLOU

Ο Τεξανός που παραμένει στην κορυφή της ζήτησης παρά τα 39 του χρόνια. Εχει εκπροσωπήσει την ελίτ της μόδας (Armani, Vercace, Calvin Klein, Hilfiger, Moschino, Boss κλπ) και δουλεύει όπως όταν πρωτοξεκίνησε ως άσημο 15χρονο αγόρι του πρακτορείου Ford.

11. NOAH MILLS

O 33χρονος διάσημος καναδός έκανε το ντεμπούτο του στα σόου Saint Laurent και Gucci το 2003. Εκτοτε εκπροσώπησε Dolce e Gabbana, Versace, Michael Kors, έπαιξε σε βιντεοκλιπ της Τέιλορ Σουίφτ και θάμπωσε τη Σαμάνθα στο Sex & the City 2.  Ταινίες μικρού μήκους και σήριαλ είναι τα πρώτα σκαλοπάτια για τη στροφή του στο σινεμά.

12. CHAD WHITE

Κυρίως γδύνεται ο 30χρονος  αμερικανός με το σώμα-άγαλμα. Πρωτοπόζαρε για το GQ και το 2007 ήταν στο νεουορκέζικο σόου των Dolce e Gabbana. Πρόσωπο της Boss, μοντέλο καταλόγων Louis Vuitton, Αmerican Eagle, Diesel, εκπροσωπείται από τα σημαντικότερα πρακτορεία διεθνώς. Παρελαύνει με μαγιώ για τους Dsquared και «τρίζει ο τόπος».

13. MARLON TEXEIRA

O 24χρονος Βραζιλιάνος ειδικεύεται στα ανδρικά εξώφυλλα και στις κατακτήσεις βραβείων ως top icon, sexy man κλπ.  Τον μάθαμε στις πασαρέλες Cavalli, Dolce e Gabbana, Armani, DSquared, Dior ενώ πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες αρωμάτων της Diesel και της Just Cavalli. Το ωραιότερο male model κατά το ισπανικό Glamour, είναι φανατικός του σκειτ και του σερφ.

14. CLEMENT CHABERNAUD

Ο σοφιστικέ γάλλος έχει τρελάνει τους ειδικούς της fashion industry, χωρίς να εκπροσωπεί τα πρότυπα ομορφιάς του ευρύτερου κοινού. Πρόσωπο των οίκων Jil Sander, J Crew, Gucci αγαπάει τη μαγειρική και τις γυναίκες με μυστήριο.

15. SVEN DE VRIES

O 20χρονος Ολλανδός είναι η νέα stylish ανακάλυψη στον κόσμο της μόδας, γιατί μεταμορφώνεται απίστευτα και ταιριάζει στις πιο εκκεντρικές φωτογραφίσεις. Τον «τσίμπησαν» σε σχολική εκδρομή στο Λονδίνο και έκτοτε η καθημερινότητά του είναι η Vogue, επιδείξεις και καμπάνιες Bottega Veneta, Dior και Gucci.

16. TIM SCHUMACHER

Hermes, Boss, Dior, Zara, Cos, Prada, Mango, Versus θέλουν να διαφημίζονται με την περίεργη φάτσα του 25χρονου γερμανού. To παιδί με το απόκοσμο βλέμμα παίρνει τις καλύτερες και πιο progressive δουλειές μέσω των top πρακτορείων κι ας μην γίνει ποτέ λαικό είδωλο.

17. NICK BATEMAN

Από τους πολύ δημοφιλείς ωραίους του διαδικτύου, ο 29χρονος καναδός μοντέλο και ηθοποιός ζώντας μεταξύ Μιλάνου, Νέας Υόρκης και Μαιάμι.

18. JORDAN BARETT

Το 19χρονο σήμερα αυστραλάκι,  έγινε επαγγελματίας από τα 14 και εξώφυλλο σε περιοδικά όπως το Arena, χάρη στο διάσημο φακό του Steve Klein. Εγινε ευρύτερα γνωστός στην Αμερική ως δεσμός (toyboy) της Πάρις Χίλτον.

 

 

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΙΟΥΣ";

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View