Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η ΜΑΡΙΕΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ CLASSICO. EVENT ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΚΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Η ΜΑΡΙΕΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ετοιμες για Marietta’s Fantasy;

Τη λαμπερή ελληνίδα καλλονή Μαριέτα Χρουσαλά θα υποδεχθεί σε δέκα περίπου μέρες το γυναικείο Classico. Η 33χρονη πρώην τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, που είχε στεφθεί «Σταρ Ελλάς» το 2003, την τελευταία πενταετία ασχολείται με το σχεδιασμό υποδημάτων και θα καταφθάσει στην πόλη μας για να παρουσιάσει τη φετινή καλοκαιρινή της συλλογή σανδαλιών σε αρχαικό ελληνικό ύφος. Γνωρίστε τα νέα της δερμάτινα πέδιλα που εμπνέονται από την ιστορία μας και πραγματικά ξεχωρίζουν.

Η Μαριέτα Χρουσαλά που ζει μεταξύ Μαιάμι και Αθήνας, είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Λεοντα Πατίστα και ευτυχισμένη μητέρα δυο παιδιών. Παρόλα αυτή διατηρεί τους δεσμούς της με τον εγχώριο καλλιτεχνικό κόσμο και συνεχίζει να απασχολεί τα media με τις εμφανίσεις της και την τελευταία της στροφή στο χώρο της μόδας. Το γνωστό κατάστημα παπουτσιών Classico στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας αντιπροσωπεύει σε αποκλειστικότητα μαζί με τα καταστήματα Καλογήρου τα νέα σχέδια του brand  «Marietta’s Fantasy». Αυτά τα σανδάλια επενδυμένα εξ ολοκλήρου από φυσικό δέρμα, με σόλα αντιολισθητική και άνετη με εσωτερικό μαξιλαράκι έχουν ήδη κερδίσει το κοινό του Classico με το design τους. Με την πρώτη ματιά γίνεται αντιληπτή η διαφορά από τα παλιότερες σαγιονάρες της Χρουσαλά με τον πολύχρωμο, πληθωρικό στολισμό. Εδώ έχουμε πιο μίνιμαλ μοντέλα σε φυσικό ταμπά, χρυσό και μαύρο με στοιχεία που παραπέμπουν σε αρχαία σανδάλια, ελληνικά τσαρούχα, κίονες και φυλλωσιές. Αλλα δένουν με κορδόνια και λουριά, ενώ άλλα διαθέτουν φάσες.

 

 

Η σειρά αντιπροσωπεύει το πολύ trendy διεθνώς αυτό τον καιρό greek chic. H Μαριέτα Χρουσαλά αναμένεται να πρωτοστατήσει σε ένα promo κοκτέιλ για τους φίλους του Classico, για να μιλήσει, να φωτογραφηθεί μαζί τους αλλά και να δοκιμάσουν μαζί τα νέα της σανδάλια. Πιθανή ημερομηνία 26/5, αλλά σύντομα θα σας έχουμε νεώτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View