Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Νέα διαμαρτυρία για την Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Νέα διαμαρτυρία για την Ακαδημ...

Για τους αγώνες μπαράζ

Έγινε γνωστό  το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική χάντμπολ των ανδρών, στους οποίους θα συμμετάσχει η Ακαδημία των σπορ.

Ωστόσο από την πατρινή ομάδα υπάρχει δυσαρέσκεια, αφού η Επιτροπή ορισμού των αγώνων δεν έλαβε υπόψη της, την διαμαρτυρία της Ακαδημίας των Σπορ για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων σε ουδέτερη έδρα, όπως η προκήρυξη σαφέστατα  ορίζει.

Τα γήπεδα που ορίστηκαν είναι της Νέας Ιωνίας και Νίκαιας. Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο σύλλογος της Πάτρας εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά της ΔΕΠ/ΟΧΕ:

"Την φετινή χρονιά συμμετείχαμε σε ένα πρωτάθλημα όπου καλύψαμε εκ των ενόντων όλες τις οικονομικές απαιτήσεις του. Έχουμε σταματήσει εδώ και έναν μήνα περίπου τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες στα μπαράζ που μέχρι και προχτές Κυριακή είχαν συνεχή αγωνιστική δράση στον αντίστοιχο όμιλο τους.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ  "παρεμβάλλεται" με τις αποφάσεις της και μας προσθέτει ακόμη έναν "βραχνά" μη τηρώντας τις προκηρύξεις της,  στο γεγονός της ουδέτερης έδρας των μπαράζ.

Ειλικρινά διερωτώμεθα: ποιός ο λόγος να συμμετάσχουμε κάπου,  όταν η αρχή (ΔΕΠ/ΟΧΕ) που υποτίθεται ότι έχει την εποπτεία  δεν μπορεί να συντονίσει και να τηρήσει τα γραφόμενα της. Εγγράφως τους ρωτήσαμε αν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα,  αλλά απάντηση δεν πήραμε.

Αντί αυτού πήραμε τον ορισμό των αγώνων σε γήπεδα των Αθηνών,  όπου αγωνίζεται η μια εκ των άλλων δύο ομάδων που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ, ο Θρίαμβος Αθηνών. Είμαστε τελείως απογοητευμένοι από την προκλητική στάση της ΔΕΠ/ΟΧΕ και  αύριο το βράδυ (Παρασκευή) σε έκτακτο Δ.Σ. με την παρουσία των αθλητών μας θα αποφασίσουμε αν θα συμμετάσχουμε στα μπαράζ ή αν θα διαλέξουμε την πόρτα της εξόδου, γεγονός που κατά την γνώμη μας  ίσως ‘’ κάποιοι ‘’ δεν επιθυμούν  την παρουσία μας στα ‘’ σχέδια τους ’’".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Η Ακαδημία των σπορ διαμαρτύρεται για τους αγώνες μπαράζ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports