Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης την Πέμπτη

Πάτρα: Άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης ...

Στην ευρύτερη δασική περιοχή δυτικά της Τ.Κ. Αργυρών και βορειοδυτικά της Τ.Κ. Άνω Καστριτσίου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

Άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη προκειμένου να διαπιστωθεί η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων στην δασοπυρόσβεση φορέων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και προκειμένου, να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων στη δασοπυρόσβεση φορέων, θα πραγματοποιηθεί στις 12-05-2016 ημέρα Πέμπτη και Ω/09:00, άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης (1000 έως 1500 στρεμμάτων), με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2016» σε πραγματικές συνθήκες, στην ευρύτερη δασική περιοχή δυτικά της Τ.Κ. Αργυρών και βορειοδυτικά της Τ.Κ. Άνω Καστριτσίου της Περιφερειακής Ενότητας  Αχαΐας.

Αντικειμενικός σκοπός της συγκεκριμένης άσκησης είναι η διαπίστωση σε ρεαλιστικές συνθήκες της επιχειρησιακής ετοιμότητας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς του, η μείωση του χρόνου ανταπόκρισης καθώς και η βελτιστοποίηση της συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων στη δασοπυρόσβεση φορέων.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις