Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Hatha Yoga &Pilates Studio, ένας χώρος zen με θετική ενέργεια δίπλα στο κέντρο της πόλης μας!

Hatha Yoga &Pilates Studio, ένας χώρ...

O αριθμός και η ποικιλία των μαθημάτων είναι μεγάλη για όλα τα επίπεδα και όλες τις ανάγκες

Το Hatha Yoga &Pilates Studio είναι ένας νέος εναλλακτικός χώρος, δημιουργημένος με πολλή αγάπη και μεράκι  από δύο ονειροπόλους και λάτρεις της yoga, τον Δημήτρη Διμπέλο και την Κωνσταντίνα Κλαδίτη.

Τα ζεστά χρώματα καθώς η θετικότητα και η ηρεμία που εκπέμπεται σε κάθε επισκέπτη, είναι αυτό που κάνει τον χώρο ξεχωριστό. Φυσικά, και το έντονο άρωμα από το ζεστό αρωματικό τσάι που σερβίρεται στη τραπεζαρία μας ταξιδεύει πραγματικά σε άλλη διάσταση!

O αριθμός και η ποικιλία των μαθημάτων είναι μεγάλη για όλα τα επίπεδα και όλες τις ανάγκες, με δασκάλους πιστοποιημένους από τον οργανισμό Yoga Alliance, πρόθυμους να ενημερώσουν και να ενθαρρύνουν τους ασκούμενους να ακούνε τον εσωτερικό τους δάσκαλο χωρίς να παροτρύνεται  το ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα στην αίθουσα για την αποφυγή τραυματισμών ,όπου είναι και το κύριο μέλημά τους.

Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε διάφορες τεχνικές Μασάζ, οικονομικά πακέτα θεραπευτικής και μυοχαλαρωτικής μάλαξης με ζεστά λάδια και αιθέρια έλαια, καθώς και θεραπευτικές συνεδρίες Ρέικι, οι οποίες προσφέρονται δωρεάν σε άτομα με αυτοάνοσες ασθένειες. Τέλος παρέχεται έκπτωση 30% σε ανέργους και συνταξιούχους για όλα τα πρωινά μαθήματα και φυσικά φοιτητικά πακέτα.

Γι’ αυτό μην καθυστερείτε άλλο την πρώτη σας επίσκεψη...

Hatha Yoga &Pilates Studio
Λευκωσίας
& Κερυνείας 16
Τηλ
: 2610 000 867
Email: [email protected]

www.hathastudio.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά